Ce se întâmplă cu procesul Simonei Halep? Detalii de ultim moment despre cazul tenismenei: „Este ciudat”. Probele au fost refuzate

Vedete

Ce se întâmplă cu procesul Simonei Halep? Detalii de ultim moment despre cazul tenismenei: „Este ciudat”. Probele au fost refuzate

O sursă din anturajul Simonei Halep a oferit o serie de detalii despre procesul în care este implicată tenismena.

Simona Halep a fost implicată într-un scandal de dopaj în urma unui test ce a fost făcut în anul 2022, pentru US Open, în organismul tenismenei fiind identificată substanța Roxadustat, ce se află pe lista substanțelor interzise a Agenției Mondiale Antidoping.

Totuși, procesul a fost amânat de 2 ori până acum, spune o persoană apropiată Simonei Halep, Firicel Tomai, un fost antrenor al tenismenei. De asemenea, acesta a mai precizat și că probele au fost refuzate de către cei ce se ocupă de cazul româncei.

Simona Halep, părăsită de bărbatul în care avea cea mai mare încredere! Francezul a lăsat-o pentru o rusoaică!

„Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator.

Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei.

Dar ea are vârsta și calitățile necesare încât să mai poată juca tenis 3-4 ani”
, a spus Firicel Tomai, pentru un post TV.

Simona Halep este în doliu

Simona Halep a primit încă o lovitură, în urmă cu mai bine de o săptămână. Din nefericire, bunica tenismenei s-a stins din viață, iar vestea dureroasă a fost dată chiar de către româncă, pe rețelele de socializare.

Citește și: Lovitură grea pentru Simona Halep! Românca a coborât pe locul 17 în clasamentul WTA. Vezi când ar putea ieși din top 20

Cu ultimele puteri, vedeta din tenis a scris un mesaj emoționant în mediul online, alături de care a postat și o fotografie în care apare cu bunicii ei.

„Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viață veșnică! Papule, ai grijă de ea!”, a scris Simona pe Instastory, unde a postat o fotografie cu bunicii ei.