Ce se întâmplă în acest moment cu Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a omorât două fete

Am aflat ce se întâmplă în aceste momente cu Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care le-a ucis pe Alexandra și Luiza în locuința sa.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Gheorghe Dincă se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Criminalul din Caracal a depus contestație la Tribunalul Dolj. În aceste momente, Curtea de Apel Craiova judecă contestația lui Gheorghe Dincă.

Inițial, criminalul din Caracal a fost acuzat de trafic de minori și viol, dar după ce bărbatul a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete luate la ocazie cu mașina, el este cercetat și pentru omor calificat.

Citeste si: Doliu uriaș în România! A murit celebra actriță Florina Cercel

Citeste si: Scandalos! În timp ce Gheorghe Dincă o tortura pe Alexandra, unul dintre fiii lui juca la o nuntă din Caracal

Citeste si: Incredibil! Cum s-a comportat Gheorghe Dincă la nunta fiicei în urmă cu câțiva ani. Nimeni nu se aștepta la asta din partea criminalului din Caracal

Gheorghe Dincă și-a recunoscut ambele crime

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul adolescentelor dispărute, şi-a recunoscut ambele crime

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru Mediafax.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţine relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate