Ce se întâmplă în acest moment la mormântul românului care şi-a transmis moartea pe Facebook! Briceag, companie selectă şi după moarte

A ajuns celebru murind iar acum se odihneşte într-o companie selectă: este vorba despre Briceag, bărbatul care şi-a pierdut viaţa la volan, în timp ce făcea un live pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin, Petru Luca

Craioveanul care a devenit celebru în toată ţara transmiţându-şi propria moarte pe Facebook este inmormantat pe aleea principală a Cimitirului Sineasca, la câţiva paşi de locul de veci al fostei glorii a fotbalului, Ilie Balaci. Rudele lui Daniel Radu i-au scris pe cruce numele de familie din buletin, Ciucure, dar şi porecla – Briceag – în paranteză.

 

 

Acestea lucrează deja la un monument funerar, motiv pentru care crucea de lemn a fost scoasă din

pământ iar la locul de veci a fost turnat ciment. Apropiaţii lui Briceag vin zilnic în cimitir, motiv pentru care s-au strâns şi multe lumânări, aşezate la rând precum pionii pe o tablă de şah.

Briceag a murit la 48 de ani, după ce a pierdut controlul volanului, în timpul unei transmisii pe Facebook. El se afla la bordul unui automobil de lux şi se deplasa dinspre Balş spre centrul Craiovei.

Preocupat să iasă bine live-ul, şoferul a intrat pe trotuar, a rupt un stâlp de electricitate, a distrus gardurile a două gospodării şi s-a oprit în curtea unei locuinţe. Briceag a murit pe loc.

Briceag era cunoscut în oraş ca făcând parte din clanul Pară din Craioviţa Nouă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Florin Salam după ce a fost bătut la o cântare în Milano! Asta explică tot

Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu" a murit! Anunţul apărut pe pagina de Facebook: "Nu te vom uita niciodată"

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Apare o nouă taxă în România! Câţi bani vor scoate oamenii din buzunar

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

EvZ TV. Știri neconfirmate. Cultura susține economia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies