Ce se întâmplă în aceste momente cu locuința bântuită în care a murit Cristina Țopescu! ”Nu a mai venit nimeni pe acolo” EXCLUSIV

Casa în care a fost găsită Cristina Țopescu moartă este ocolită de toată lumea

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

La mijlocul lunii ianuarie, o știre tragică a bulversat întreaga Românie. Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare de o vecină, care îi era și apropiată. Speriată că nu reușea să dea de vedetă, femeia a apelat, inițial, la alte persoane din Runari, orașul în care vedeta trăia de câțiva ani, în chirie, apoi a sunat la 112. Anchetatorii veniți la fața locului au constatat că jurnalista decedase de mai multă vreme, în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce au observat că trupul îi era în stadiu avansat de degradare, chiar mumificat.

fara descriere

Cristina Țopescu a murit singură. Care a fost cauza decesului?

Surse INML au declarat, la vremea respectivă, că infarctul ar fi fost cea mai probabilă cauză a morţii Cristinei Ţopescu,însă, după necropsie au luat în calcul și varianta unui accident vascular, întrucât la analizele preliminare s-au găsit urme ale unor substanțe generate de medicamente luate în special pentru a induce somnul! Câteva zile mai târziu, ziarista a fost incinerată, la decizia controversată a familiei.

Citeste si: Noi dezvăluiri cutremurătoare despre modul în care a fost găsită Cristina Țopescu moartă în casă ”Sunt singura care a intrat fără mască”

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu bunurile regretatei Cristina Țopescu? Ce hotărâre neașteptată a luat mama jurnalistei

Citeste si: Dezvăluire cutremurătoare făcută de un prieten apropiat! Cristina Ţopescu a murit vegheată de o căţeluşă împuşcată pe care ea o salvase! „Șiba și-a dat ultima suflare lângă stăpâna sa"

fara descriere

fara descriere

Cristina Țopescu a stat într-o casă bântuită? ”Nu am mai văzut o mișcare pe aici de săptămâni bune” 

Pe de altă parte, dacă despre vedetă se vorbește acum doar la trecut, ei bine, multă lume se întreabă ce se întâmplă în aceste momente cu imobilul din Tunari, în care jurnalista și-a găsit sfârșitul.

”Cristina Țopescu a stat într-o casă bântuită?”, este cea mai frecventă întrebare, în condițiile în care, din spusele celor din Tunari, locuința este încă ”sigilată”! ”Nu a mai venit nimeni pe acolo de când s-a întâmplat tragedia. Proprietarul a preferat și el să nu fie prezent prin zonă, iar chiriașii noi încă nu s-au înghesutit! Nu am mai văzut o mișcare pe aici de săptămâni bune, dovadă că imobilul este parcă părăsit în zona în care închiriase vedeta. Cine știe, poate, în curând, lucrurile se vor schimba, dar, deocamdată, este…liniște”, au dezvăluit persoane din localitate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate