Ce se întâmplă în aceste momente la vila lui Salam din Capitală? Uite cum îşi protejează manelistul familia de interlopi. Casa lui este o adevărată fortăreaţă! FOTO şi VIDEO EXCLUSIV!

Florin Salam şi-a transformat vila într-o "fortăreaţă". Are zeci de camere de supraveghere.

Autor: Lili Lascar

Florin Salam se teme pentru siguranţa lui şi a familiei lui după o serie de conflicte avute cu diverşi interlopi din ţară si de peste hotare. Cantăreţul a fost supus mai multor umilinţe de-a lungul carierei, ultima fiind cea arhicunoscută de la nunta de la Milano.

La evenimentul la care au participat membri ai câtorva clanuri interlope temute, solistul a fost lovit cu pumnul chiar de un fin al lui pe nume Lower Stan.

La câteva minute după agresiune, cântăreţul a fost urcat într-o maşină de doi bărbaţi zişi "Giani" şi "Berică" şi nu s-a mai ştiut nimic de el câteva ore bune. Nu a răspuns la telefon, iar nuntaşii au lansat zvonul că artistul ar fi fost răpit.

Până la urmă celebrul lăutar s-a întors în siguranţă în România, dar nu a povestit, concret, ce i s-a întâmplat după ce a plecat de la nuntă.

Florin Salam şi-a transformat vila într-o "fortăreaţă". În ultimii ani a avut mai multe probleme cu lumea interlopă.

Ei bine, de curând, Florin Salam a luat toate măsurile necesare ca problemele pe care le are de ceva timp cu o parte a lumii interlope să nu în afecteze familia.

Acesta a făcut din vila lui din Capitală o adevărată fortăreaţă, chiar dacă s-a mutat demult de acolo, în casă locuind în prezent câteva rude ale lui.

Citeste si: Detalii incredibile despre agresarea lui Florin Salam. O "brigadă" de interlopi l-a apărat pe manelist. "Băieţii lui Bercea Mondialul" EXCLUSIV!

Curtea este împânzită cu camere performante, la fel şi gardurile proprietăţii. În casă sunt de asemenea camere de supraveghere, iar solistul are contract cu o firmă de pază care-şi trimite agenţii în doar câteva minute daca este apăsat butonul de panică.

Florin Salam a vrut să se mute in SUA în urmă cu ceva timp ca să scape de presiunea la care este supus de diverşi interlopi. Aceştia îi cer "taxă de protecţie" sau îl obligă să cânte la evenimente peste programul lui de o oră.

Solistul a fost ameninţat de multe ori şi le-a mărturisit apropiaţilor că ramâne în industria manelelor doar pentru a le oferi membrilor familiei lui în continuare confortul cu care aceştia au fost obişnuiţi. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăguşanu s-a pozat cu finul lui Florin Salam! Imagine-bombă din avion, în drum spre Spania

INCREDIBIL Agresorul lui Florin Salam a facut o cadere nervoasa! Pe contul lui de Facebook a primit in trei ore peste 7000 de mesaje de amenintare, unele chiar cu moartea!

Florin Salam, declaraţia BOMBĂ a serii! Manelistul s-a răzgândit şi azi îşi dă întâlnire cu fanii

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

SE SCHIMBĂ banii! Se întâmplă de la 1 IANUARIE 2023. Decizia s-a luat deja

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Emoții mari pentru Lidia Buble. Decizia de condamnare cu suspendare a fost contestată

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies