Ce se întâmplă în triunghiul amoros format din Andreea, Bianca și Livian de la Puterea Dragostei: „Nu știu dacă e de acord să ne vedem fiecare de treaba lui”

Livian o place pe Bianca și nuîși mai dorește să formeze un cuplu cu Andreea. A recunoscut tot ce l-a deranjat la ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Livian de la Puterea Dragostei a recunoscut că o place pe Bianca. Frumoasa brunetă a renunțat și ea la speranța că va forma un cuplu cu Bogdan Mocanu și și-a dat seama că nu se potrivește cu el. Toată atenția și-a îndreptat-o spre fiul lui Nelson, pe care a spus că vrea să-l cunoască.

„E o fată... Nu am cuvinte. E o fată simplă, dar complicată. Mă atrage și ajută situația”, a spus Livian despre Bianca.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, despre relația pe care o are cu Simina, după ce aceasta a plecat din show EXCLUSIV

fara descriere

Livian de la Puterea Dragostei nu vrea o relație cu Andreea

Livian era la un pas de a se cupla cu Andreea, însă cei doi nu mai au nicio șansă să facă un cuplu. Unul dintre lucrurile care l-au deranjat pe fiul lui Nelson este faptul că blondina s-a ținut de mână cu Jador la date.

„Andreea o ține pe a ei. Nu știu dacă e de acord să ne vedem fiecare de treaba lui, am discutat la telefon vreo 30 de minute. I-am zis chiar ce a făcut. Ea acceptă unele chestii de la Jador. Eu nu am cum să-i spun nici lui Jador să nu mai facă nimic, că nu eram într-o relație, dar eram pe aproape să fim și i-am spus că mă deranjează chestia asta. Când am fost la date, a fost totul ok până când am ajuns acolo. Am mers pe aleea aia și ea se ținea de mână cu Jador. Eu nu am ținut-o de mână pe Bianca din respect pentru Andreea”, a povestit Livian în casa Puterea Dragostei.

fara descriere

Tot el i-a spus și Biancăi faptul că a observat-o pe Andreea urmărind-ul pe Jador prin casă și că nu ar avea încredere în ea în afara emisiunii. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate