Ce se întâmplă între Andi Moisescu și soția lui, Olivia Steer: „Abia mai trec pe acasă!”

Andi Moisescu a vorbit despre familia lui. A recunoscut că Olivia Steer se ocupă de copii, în timp ce el este ocupat cu munca.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Andi Moisescu vorbește rareori despre familia lui asu despre căsnicia cu soția lui, Olivia Steer. El a recunoscut recent, într-un interviu, că în ultima vreme nu a mai avut timp pentru cei apropiați lui și că petrece multe ore la filmări sau la evenimente mondene.

„Au trecut în şcoala gimnazială, într-a V-a şi a VII-a, şi sunt cu teze, cu sport, cu alte nebunii. Olivia se ocupă de copii, pentru că pe mine mă întâlneşti ziua la birou şi noaptea la evenimente mondene, abia mai trec pe acasă. Ea trebuie să aibă grijă de ei. Am şi mai puţine ore de odihnă. Nu ştiu unde vreau să ajung, dar trebuie să-mi revizuiesc atitudinea. Au şi orele de odihnă rostul lor”, a declarat Andi Moisescu pentru Click.

fara descriere

Andi Moisescu a luat atitudine! Ce a spus despre SCANDALUL în care este implicată Olivia Steer

Olivia Steer a declanșat un adevărat scandal în primăvara acestui an, după ce s-a contrazis cu un reputat medic pediatru cu privire la obligativitatea vaccinurilor.

„Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic, pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, a declarat Moisescu la un moment dat pentru revista Plafar, potrivit Click!.

Citeste si: Cleopatra Stratan se iubește cu un cântăreț celebru! Cine e artistul care i-a furat inima: „În sfârșit a venit Ghiță”

fara descriere

Soția lui Andi Moisescu a avut o intervenție televizată în care și-a spus părerea despre vaccinuri și despre cât de nocive sunt acestea. De partea cealaltă, medicul Mihai Craiu i-a răspuns fostei prezentatoare TV la întrebările acesteia.

– O. Steer: Dacă mi permiteți, vreau să citesc, este o carte de referință, nu este pentru lumea profană, ea, deci oricine poate să citeasca această carte, dar ea se adresează în primul rând specialiștilor, da?

– Dr. Mihai Craiu: Tocmai că specialiștii nu citesc această carte, nu vreau să înțeleagă ascutatorii noștri că această este o carte pe care noi o studiem la facultate, sau la rezidențiat sau…
– O. Steer: din păcate, din păcate!

fara descriere

– Dr. Mihai Craiu: …pentru că are vicii grave de concepție…

– Dr. …se numește cherry picking , adică, pe românește , să culegi cireșele care-ți convin din articolele științifice!

– O. Steer: și nu faceți și dvs. același lucru?

– Dr. Mihai Craiu- Diferența dintre noi doi este că eu nu am nevoie de acea carte că să știu ce scrie în ea…”, au fost doar câteva dintre discuțiile celor doi, în cadrul emisiunii.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate