Vedete

Ce se petrece in aceste momente in casa Denisei Manelista din Stefanesti! Ce a pus mama cantaretei pe un scaun i-a cutremurat pe toti cei care i-au calcat, azi, pragul!

Azi, Denisa Raducu ar fi implinit 28 de ani! Din pacate, o maladie nemiloasa a rapus-o in aceasta vara, lasand in urma multa tristete!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Ce se petrece in aceste momente in casa Denisei Manelista din Stefanesti! Ce a pus mama cantaretei pe un scaun i-a cutremurat pe toti cei care i-au calcat, azi, pragul!icon photo

Totusi, oamenii care au iubit-o si respectat-o pe cantareata nu au uitat-o si, printr-o mobilizare generala, in cursul zilei de astazi, au fost sa o comemoreze la cimitirul din Stefanesti si l-au rugat pe preot sa ii faca si o slujba! (legatura incredibila dintre Denisa Manelista si criminala de la metrou)

Inainte de a merge la mormantul regretatei blonde, cativa dintre fanii artistei au tinut sa o viziteze pe mama ei si sa ii fie alaturi femeii in aceste momente dificile! Acasa la manelista au avut insa o surpriza sa vada pe un scaun o poza cu cantareata pe care scria “Denisa, esti un inger/Pentru ca ingerii nu mor niciodata/ Vei ramane vie in amintire? Nu te vom uita niciodata”, iar pe o comoda un laptop pe care rula chipul printesei muzicii de petrecere.

“Am plans cand am vazut imaginile! A fost dureros! In plus, sa vezi o mama plina  de tristete, ti se rupe pur si simplu inima”, au spus perssoane de la fata locului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune