Ce se va întâmpla cu bătăușa Cristinei Joia. Judecătorii au decis

Răsturnare de situația în cazul dosarului în care este implicată Cristina Joia!

Cristina Joia
Cristina Joia [Sursa foto: Facebook]
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Cristina Joia a fost agresată de o altă femeie, pe 8 noiembrie 2020, într-un supermarket din București. Vedeta i-a atras atenția agresoarei că parcase neregulamentar și blocase accesul în parcare. De acolo a pornit întreg scandalul.

Citeste si: Cristina Joia, din nou pe masa de operații după ce a fost bătută cu bestialitate: „Operația nu a fost ușoară, a durat în jur de 5 ore”

Cristina Joi a mărturisit clipele de groază prin care a trecut, fiind lovită cu pumnul direct în față.   „M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică lovitura, pe moment nu mi-am dat seama că ea avea ceva ascuțit la mână și am căzut jos. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu avea nicio reacție, nimeni nu suna la poliție sau SMURD, ea a fugit, a zis ceva când a fugit, mi-era foarte rău deja. O singură fetiță s-a aplecat să îmi dea un șervețel. Casiera- am imaginea asta, nu-mi iese din minte- casiera continua să pună produse, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a povestit designerul Cristina Joia, la acea vreme.

Ce au decis judecătorii în cazul agresoarei

Agresoarea, în vârstă de 34 de ani, care a bătut-o pe Cristina Joia este liberă ca pasărea cerului.

Judecătorii, care inițial au decis că femeia reprezintă un pericol public, ulterior și-au schimbat părerea. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Cristina Joia face dezvăluiri incredibile. Un vecin a lovit-o cu pumnul în ficat

Cristina Joia
Cristina Joia [Sursa foto: Facebook]

Agresoarea a fost plasată în control judiciar de la arestul la domiciliu.

De altfel, decizia luată de judecători este definitivă.

Admite contestaţia formulată de inculpata Andrei Nicoleta Ştefania (foto sus) împotriva încheierii din data de 30.12.2020 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Desfiinţează în parte încheierea contestată şi rejudecând în fond: înlocuieşte măsura arestului la domiciliu faţă de inculpata Andrei Nicoleta Ştefania cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, de la data de 07.01.2021

la 07.03.2021, inclusiv. Inculpata Andrei Nicoleta Ştefania trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, respectiv secţia de poliţie din circumscripţia teritorială a domiciliului inculpatei, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată.

 Impune inculpatei Andrei Nicoleta Ştefania ca, pe timpul controlului judiciar, să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului de urmărire penală, judecătorului de cameră preliminară sau instanţei de judecată; b) să nu se apropie de persoana vătămată..., martorii...,... şi..., să nu comunice cu aceste persoane, direct sau indirect, pe nicio cale; c) să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă; d) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme. Atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Definitivă”, au dispus judecătorii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Joia e în stare de șoc: ”Sunt șanse să nu se întâmple nimic”

Cristina Joia, primul mesaj după externare: ”Las autoritățile și avocații să-și exercite profesia”

Decizie în cazul agresoarei Cristinei Joia de la „Visuri la cheie”! Femeia bătăușă a fost arestată la domiciliu

Horoscop 27 Octombrie 2021: nativii Capricorn îi așteaptă o perioadă plină de surprize, Săgetătorii câștigă respectul oamenilor

Rușii cutremură Europa! Vor lovi tot continentul. Nici România nu va scăpa

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Durere mare în FAMILIA lui Borcea. A AJUNS URGENT la SPITAL. Toată viața i-a fost dată peste cap

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies