Ce si-a jurat Claudia Cream sa nu faca niciodata cu copilul ei!

Claudia Pavel (Cream) a reusit sa respecte promisiunea pe care si-a facut-o la nasterea fiului sau, Noah.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Claudia Cream este o artista foarte indragita, dar si o mama de nota 10 care isi creste singura baietelul. (Claudia Pavel ce nu va mai face niciodata dupa experienta Exatlon) 

Ca sa reuseasca sa se impuna in fata celui mic, sa ii castige increderea si cel mic sa aiba incredere totala in ea, Claudia Cream a stabilit niste reguli clare pe care, culmea, a reusit sa le respecte peste ani. Astfel, micutul Noah a stiut intotdeauna unde va pleca mama sa si cat va lipsi ea de acasa.

Si asta, chiar daca a fost vorba despre o plecare de cateva ore la un concert sau la de cateva luni, cum a fost cea de la Exatlon.

“Noah este suficient de mare, are 5 ani si jumatate si intelege cand mami pleaca de acasa la treaba. Eu am avut grija inca de cand era el foarte mic sa nu-l mint niciodata. 

Nu am iesit niciodata din casa mintindu-l, adica cineva sa ii distraga lui atentia si in momentul ala eu sa ies din casa. Nu, eu am preferat ca el sa planga in fata mea, sa accepte faptul ca voi pleca, sa inteleaga ca ma voi si intoarce cat de repede si in felul asta i-am castigat increderea.

L-am tratat tot timpul ca pe un om mare si are incredere in mine pentru ca stie ca eu nu-l mint niciodata, orice ar fi! Este un copil foarte matur si foarte intelept!”, a declarat Claudia Crem, mandra de felulin care si-a educat fiul.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate