Ce spun anchetatorii despre românca ucisă cu bestialitate în Spania

Ce spun anchetatorii despre cazul care a îngrozit Spania.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Vestea că o femeie însărcinată în șase luni a fost ucisă a îngrozit o țară întreagă. Victima este de origine română, iar iubitul său este cel care a făcut teribila descoperire.

Isabel Elena Răducanu în vârstă de 36 de ani a fost găsită fără viață în Spania, acolo unde locuia împreună cu iubitul său spaniol. Femeia în vârstă de 36 de ani era mama unei fetițe și aștepta cel de-al doilea copil.

Iubitul său, care este muncitor agricol, s-a întors acasă marți după-amiaza de la muncă și a găsit-o pe iubita lui decapitată și complet dezbrăcată, scrie El Pais.

Citeste si: Puterea dragostei 13 iunie. Ce se întâmplă la Puterea dragostei mâine: Hamude aruncă bomba despre Bogdan Mocanu şi grecoaica Regina

Citeste si: Bogdan Mocanu, criză de nervi după ce a aflat că Roxana se iubește cu Iancu: „Am fost un prost”

Citeste si: Dramă pentru fosta soție a lui Iordăchioaie: ”E atât de greu când o persoană pe care o iubești pleacă de tot..”

Cei doi locuiau în Xativa, din Valencia, iar vestea crimei s-a răspândit rapid, mai ales că s-a petrecut la numai o zi după ce o altă crimă a îngrozit Spania.

Ce indică urmele de pe trupul victimei

Urmele de pe trupul femeii arată că a fost ucisă cu sălbăticie, spun anchetatorii, care nu au încă un suspect.

Româna originară din județul Dâmbovița plecase în Spania în căutarea unui trai mai bun și se stabilise în Valencia, acolo unde este o comunitate importantă de români. Aceasta trăia o poveste de dragoste alături de un spaniol în vârstă de 32 de ani, cu care aștepta peste numai trei luni un bebeluș.

Dintr-o altă relație, femeia mai are o fetiță în vârstă de opt ani, rămasă acum orfană.

Nicio ipoteză nu este exclusă în acest moment, existând suspiciuni că tânăra ar fi putut fi ucisă chiar de iubitul său. Cu toate acestea, nu există dovezi că între cei doi ar fi existat vreun conflict în trecut sau că femeia l-ar fi denunțat pentru un act de violență.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate