Ce spun doctorii despre modul in care se comporta medicul Burnei cu colegii din spital! Acestia sustin ca e un tip coleric si dictatorial, cu un limbaj agresiv!

Dupa acuzatiile de malpraxis si mita, Gheorghe Burnei este contestat, acum, si de unele dintre cadrele medicale cu care a lucrat sau cu care a intrat in contact de-a lungul timpului! Multi vorbesc despre chirurgul ortoped in termeni duri, ba chiar merg pe ideea ca este o persoana dificila, cu o atitudine autoritara si cu un limbaj agresiv.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereDe o luna, doctorul Burnei a intrat in atentia opiniei publice. Specialistul ortoped de la Spitalului Marie Curie a fost acuzat de 48 de fosti pacienti, care au sustinut in fata oamenilor legii ca interventiile chirurgicale pe care acesta le-a facut le-ar fi nenorocit viata. In urma plangerilor depuse la Politie, anchetatorii au verificat peste 10.000 de foi de observatie ale unor copii consultati sau operati de Gheorghe Burnei, iar la finalul perchezitiilor, au ridicat si mii de radiografii care au avut legatura cu cazurile ajunse la dosar.(intra sa vezi ce spune fiul doctorului despre acuzatiile care i se aduc in ultima vreme)

Problemele lui Burnei insa nu sunt legate doar de pacientii sai. Doctorul, aflat actuamente sub control judiciar, este aratat cu degetul si de unii dintre colegii de breasla. Citeste ce spun medicii despre atitudinea ortopedului fata de ei in spital numai pe stirilekanald.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate