Ce spun mama lui Giani şi sora ”Dacului” de la Exatlon despre scandalul uriaş dintre ei: ”Giani îl simpatizează pe Doru”

Mama lui Giani Kiriţă şi sora lui Doru Meseşan au vorbit despre scandalul dintre cei doi de la Exatlon.

Autor: A.V.

Sora lui Doru Meseşan şi doamna Niculina, mama lui Giani Kiriţă, au vorbit în platoul FanArena despre scandalul uriaş care a avut loc în timpul competiţiei Exatlon, între Giani şi Războinicul Doru. 

”Probabil a fost instigat de Giani. a fost prea mult instigat şi dupa atata luni dupa care nu ai un comportament ireproşabil...Părerea mea e că au fost multe presiuni. L-a făcut să izbucnească.

A fost destul de calm până acum. Eu cred că Doru a fost doar supărat. Giani mereu a zis vă mănânc de vii!. Doru nu are voie să se joace cu mintea lui Giani?(...) Dacă ar fi să se bată, nu ar face-o în faţa celorlalţi.(...) Au fost nişte replici ca să-l aţâţe, să-l enerveze, ca să cedeze psihic, dar nu a cedat. Dorul e diferit faţă de ceilalţi, are un stil al lui, e pasionat de istorie, poartă şapca lui cu însemn”, a spus sora lui Doru.

”Daca toata lumea care vine in platou, va dau un exempu pe Roxana, a fost picatura cre a umplut paharul. Dacă toţi aruncă pe Giani, asta e. Giani a fost mereu ţapul ispăşitor. Poate să ducă vina în spate. A fost cuminte Dorul, adevărat, dar a mai izbucnit. N-ai văzut că a sărit la bătaie? Încasa şi Giani un pumn.

(...) Giani nu mai riposta, că l-a văzut cât era de nervos. Îl cunosc pe Giani. Doru l-a provocat”, a spus doamna Niculina, mama lui Giani Kiriţă. 

”Eu când îl văd pe Doru, îmi vine un singur cuvând în minte: ştrumf!”, a adăugat Vladimir în platoul FanArena. 

Monica Roşu a sărit în apărarea celor doi, spunând că cei doi, totuşi, se înţeleg bine: ”Să ştiţi că Giani nu l-a vorbit niciodată de rău pe Doru.

(...) Giani îl simpatizează pe Doru. Fiecare dintre noi avem răbufniri. Doru s-a descurcat eroic în echipă, pur şi simplu a fost o răbufnire pe moment şi sunt sigură că a doua zi au râs amândoi pe această temă”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman o ia pe urmele Adelinei Pestriţu! Eforturile pe care le face pentru a scăpa de kilogramele în plus

Iulia Albu nu-l iartă nici pe Connect-R: „Lanţul de cocalar este un accesoriu cu...”

S-au despărţit! Cântăreaţa nu a mai rezistat şi a dat totul pe faţă: „Îl voi iubi pentru totdeauna”

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Bilanţ COVID-19, 20 aprilie! Record de decese într-o singură zi din cauza noului coronavirus

CUTREMUR IN SHOWBIZ! De cine ar fi indragostit acum Cătălin Măruță. Probleme mari pentru Andra

Istoria secretă. Filmul pentru care Ceaușescu a interzis-o pe Margareta Pâslaru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies