Ce spun mama lui Giani şi sora ”Dacului” de la Exatlon despre scandalul uriaş dintre ei: ”Giani îl simpatizează pe Doru”

Mama lui Giani Kiriţă şi sora lui Doru Meseşan au vorbit despre scandalul dintre cei doi de la Exatlon.

Autor: A.V.

Sora lui Doru Meseşan şi doamna Niculina, mama lui Giani Kiriţă, au vorbit în platoul FanArena despre scandalul uriaş care a avut loc în timpul competiţiei Exatlon, între Giani şi Războinicul Doru. 

”Probabil a fost instigat de Giani. a fost prea mult instigat şi dupa atata luni dupa care nu ai un comportament ireproşabil...Părerea mea e că au fost multe presiuni. L-a făcut să izbucnească.

A fost destul de calm până acum. Eu cred că Doru a fost doar supărat. Giani mereu a zis vă mănânc de vii!. Doru nu are voie să se joace cu mintea lui Giani?(...) Dacă ar fi să se bată, nu ar face-o în faţa celorlalţi.(...) Au fost nişte replici ca să-l aţâţe, să-l enerveze, ca să cedeze psihic, dar nu a cedat. Dorul e diferit faţă de ceilalţi, are un stil al lui, e pasionat de istorie, poartă şapca lui cu însemn”, a spus sora lui Doru.

”Daca toata lumea care vine in platou, va dau un exempu pe Roxana, a fost picatura cre a umplut paharul. Dacă toţi aruncă pe Giani, asta e. Giani a fost mereu ţapul ispăşitor. Poate să ducă vina în spate. A fost cuminte Dorul, adevărat, dar a mai izbucnit. N-ai văzut că a sărit la bătaie? Încasa şi Giani un pumn.

(...) Giani nu mai riposta, că l-a văzut cât era de nervos. Îl cunosc pe Giani. Doru l-a provocat”, a spus doamna Niculina, mama lui Giani Kiriţă. 

”Eu când îl văd pe Doru, îmi vine un singur cuvând în minte: ştrumf!”, a adăugat Vladimir în platoul FanArena. 

Monica Roşu a sărit în apărarea celor doi, spunând că cei doi, totuşi, se înţeleg bine: ”Să ştiţi că Giani nu l-a vorbit niciodată de rău pe Doru.

(...) Giani îl simpatizează pe Doru. Fiecare dintre noi avem răbufniri. Doru s-a descurcat eroic în echipă, pur şi simplu a fost o răbufnire pe moment şi sunt sigură că a doua zi au râs amândoi pe această temă”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman o ia pe urmele Adelinei Pestriţu! Eforturile pe care le face pentru a scăpa de kilogramele în plus

Iulia Albu nu-l iartă nici pe Connect-R: „Lanţul de cocalar este un accesoriu cu...”

S-au despărţit! Cântăreaţa nu a mai rezistat şi a dat totul pe faţă: „Îl voi iubi pentru totdeauna”

3 zodii se pregătesc de un weekend plin. Au descoperit cheia succesului și fac bani mulți

CINE moștenește averea lui Alexandru ARȘINEL? Puțini români au știut asta despre marele actor

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Cele mai bune locuri de muncă pentru tineri și absolvenți. În ce domeniu se dau 900 de euro fără experiență

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies