Ce spun preotii despre modul in care a murit actrita Stela Popescu! ”A avut o moarte usoara, o moarte buna. Duminica, la Slujba de Liturghie, preotii si credinciosii se roaga pentru un astfel de sfarsit!”

Survenita cand nimeni nu se astepta, moartea actritei Stela Popescu a creat rumoare in randul romanilor.

Distribuie pe:

Autor: Simona Alexa

fara descriere

Actrita Stela Popescu, care peste o luna ar fi implit 82 de ani, a fost gasita fara suflare, joi, prabusita in casa sa din Bucuresti. Fiica sa adoptiva, Doina, a fost cea care a sunat la 112 si a chemat Ambulanta, cauza mortii fiind un stop cardiorespirator. Politia a deschis un dosar de moarte suspecta, specific in aceste situatii, cand persoana decedata este gasita fara viata si fara sa se cunoasca datele si cauza mortii. (Imagini de la casa Stelei Popescu, cand trupulsau este ridicat si dus la INML)

fara descriere

Un proet spune insa ca modul in care s-a produs trecerea in nefiinta a Stelei Popescu a fost usoara si ca orice crestin si-ar dori sa aiba parte de o moarte atat de lina.

fara descriere“A avut o moarte usoara, o moarte buna cum spunem noi. Duminica, la Slujba de Liturghie, preotii si credinciosii se roaga pentru un astfel de sfarsit. Ii cerem Bunului Dumnezeu sa ne dea un sfarsit crestinesc, precum acesta, fara sa ne chinuim si fara sa ii chinuim pe cei din jur, cum se intampla in cazul persoanelor imobilizate la pat. Ne-am nascut cu doamna Stela Popescu, am crescut si ne-a bucurat viata cu glumele ei. Un om minunt si unul dintre marii artisti ai Romaniei. Noi ne intristam la auzul vestii disparitiei sale, dar sa stiti ca dansa a avut parte de o moarte usoara”, ne-a declarat preotul.

Duhovnicul ne-a marturisit ca, in urma cu trei luni, in familia sa a avut loc un deces produs aproximativ in aceleasi conditii.

 

fara descriere

 

“Este vorba despre mama mea. Fratele meu era la mama, pe care urma sa o duca la stomatolog. M-a sunat sa imi spuna ca parca nu respira bine si ca ar amana vizita la dentist. Am chemat Ambulanta, dar mama s-a stins asa de parca dormea. Cand era in viata, mama imi tot spusese ca atunci cand va muri isi doreste sa iau agenda sa telefonica si sa incep sa anunt toate rudele indepartate de moartea ei. Cand am sunat la o matusa, ca sa o anunt, ea m-a intrebat cum a murit mama. Spre uimirea mea, in loc sa inceapa sa planga mi-a spus: "Bravo, felicitari!”. In loc sa imi zica condoleante, ea ma felicita. Apoi, mi-a povestit ca ele doua vorbeau mereu si isi spuneau ca asa ar vrea sa moara. Sa nu se chinuie nici ele, dar nici pe cei ce le ingrijesc”, ne-a marturisit duhovnicul.

Stela Popescu va fi inmormantata duminica, la cimitirul din Cernica.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate