Ce spune Carmen Harra despre relatia dintre Tristan Tate si Bianca Dragusanu: "Ea a inselat, a tradat..."

Dupa ce Bianca Dragusanu si-a facut publica relatia cu Tristan Tate, Carmen Harra a dezvaluit ca relatia lor nu va fi una de lunga durata.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Celebra clarvazatoare Carmen Harra a facut previziune sumbre despre relatia dintre Bianca Dragusanu si iubitul ei, Tristan Tate. Se pare ca avea dreptate cand a spus ca povestea dintre ei nu va avea un final ca in povesti, avand in vedere ca, in nici doua luni de relatie, ei s-au despartit si apoi s-au impacat. 
 
"Are foarte multă chimistrie sexuală, e bazată pe atracţie sexuală. El e numărul 3, ea e 2 şi potrivirea este puternică la nivel fizic. Sunt oameni care se atrag extraordinar de mult fizic. Nu înseamnă că neapărat rămân împreună, că eu asta nu anticipez să se întâmple. Ceea ce a făcut acum o să continue să facă, ba mai mult, ce i-a făcut ea lui Slav, o să îi facă băiatul ăsta ei, mai devreme sau mai târziu.
 
Deci ea a înşelat, a trădat şi aceeaşi înşelare şi trădare o să aibă loc din partea lui faţă de ea. Relaţia asta are un viitor temporar, nu este ceva care să meargă mult timp. În momentul când o să se trezească din situaţia asta, o să vrea să se întoarcă, dar eu nu îl văd pe Victor să o vrea înapoi. Ea o să încerce să rămână cu bărbatul ăsta, dar el o să îi joace în final nişte fente, nu îl văd deloc serios, chiar dacă pretinde că este. Victor o ţinea în frâu, o balansa, de aia a şi făcut un copil, faţă de băiatul ăsta care este mult mai superficial, care nu are profunzimea, tenacitatea lui Victor", a declarat Carmen Harra pentru Cancan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate