Vedete

Ce spune Denisa de la Bambi despre barbatul care i-a luat locul lui Catalin Cazacu de la Exatlon, in inima ei?"La mine fericirea este egala cu linistea" VIDEO EXCLUSIV

Fericita, Denisa de la Bambi a vorbit despre iubit. Este prima relatie pe care o are dupa despartirea de Catalin Cazacu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar, G.G.


Ce spune Denisa de la Bambi despre barbatul care i-a luat locul lui Catalin Cazacu de la Exatlon, in inima ei?"La mine fericirea este egala cu linistea" VIDEO EXCLUSIVicon photo

Denisa de la Bambi are un inceput de an perfect pe toate planurile. Din punct de vedere profesional este implinita pentru ca, alaturi de sora ei, a lansat piesa "Iubirea mea secreta" in cadrul unui eveniment unde au sustinut-o o multime de prieteni. 

Ei bine, pe plan personal, protagonista noastra se poate lauda cu o relatie de cateva luni, cu un om de afaceri care pare indragostit lulea de ea. Tanarul care i-a luat locul lui Catalin Cazacu de la Exatlon in inima artistei este un barbat discret langa care vedeta si-a gasit mult ravnita liniste.

Denisa nu a vrut sa dea foarte multe detalii despre relatia ei insa a recunoscut ca e fericita.

"La mine fericirea este egala cu linistea, cu echilibrul. Noi, artistii, traim intens, suntem agitati, asa ca e important sa avem acasa o atmosfera care sa ne rupa de stres. Lucrurile intre mine si iubitul meu evolueaza firesc, ca in toate cazurile, dar acum prefer sa vorbesc despre noua mea piesa, pentru care am muncit mult", a declarat Denisa pentru WOWbiz.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune