Ce spune Florin Piersic despre Angela Similea! "Era frumoasa si dorita de toti!" Actorul recunoaste ca a avut o relatie cu artista!

Maestrul a facut ravagii in randul sexului frumos.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Florin Piersic a fost un adevarat Cassanova. Frumos, celebru, talentat si carismatic, protagonistul nostru cucerea orice urmasa a Evei ii cadea cu tronc. Ei bine, una dintre vedetele feminine superbe de care l-au legat sentimente puternice este nimeni alta decat cantareata Angela Similea. Maestrul are numai cuvinte de lauda la adresa solistei despre care spune ca isi aminteste mereu cu placere.
"Cu Angela am fost intr-un amor nebun. Luni intregi am plecat cu ea in deplasari si era imposibil sa nu avem ceva, mai ales ca era foarte frumoasa si dorita de toti. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La inceput ne sicanam, apoi am inceput sa ne apropiem din ce in ce mai mult, ne mai si pipaiam, pana ne-am cuplat de tot. A fost o “lipitura” in toata regula, o poveste de dragoste frumoasa de care, acum, imi aduc aminte cu placere", a povestit Florin Piersic pentru WOWbiz.ro.

fara descriereFlorin Piersic a fost un adevarat "Casanova". Frumos, celebru, talentat si carismatic, protagonistul nostru cucerea orice urmasa a Evei ii cadea cu tronc.

Ei bine, una dintre vedetele feminine superbe de care l-au legat sentimente puternice este nimeni alta decat cantareata Angela Similea. Maestrul (uite ce declaratie socanta a dat de ziua lui) are numai cuvinte de lauda la adresa solistei despre care spune ca isi aminteste mereu cu placere.

"Cu Angela am fost intr-un amor nebun. Luni intregi am plecat cu ea in deplasari si era imposibil sa nu avem ceva, mai ales ca era foarte frumoasa si dorita de toti. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La inceput ne sicanam, apoi am inceput sa ne apropiem din ce in ce mai mult, ne mai si pipaiam, pana ne-am cuplat de tot. A fost o “lipitura” in toata regula, o poveste de dragoste frumoasa de care, acum, imi aduc aminte cu placere", a povestit Florin Piersic pentru WOWbiz.ro.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate