Ce spune fratele lui Lupu de la Exatlon despre cearta cu Giani Kirita? Razboinicul i-a tinut piept fostului fotbalist, care a jignit-o pe Anca EXCLUSIV

Un nou conflict a izbucnit la Exatlon. De data aceasta, intre Giani Kirita si Lupu de la Razboinici.

Autor: C.L.

Cearta dintre Giani Kirita si Lupu de la Exatlon a pornit de la cuvintele urate pe care fostul fotbalist le-a adresat Ancai de la Razboinci. Giani Kirita a jignit-o, folosind la adresa ei cuvinte ce nu au putut sa fie difuzate la tv, inainte ca aceasta sa inceapa o proba din competitia din editia Exatlon din 18 februarie.

Apoi, la finalul probei, Giani Kirita a amenintat-o pe Anca Lupu, care se afla langa colegii sai care i-au spus sa nu-l bage in seama pe Kirita si sa nu raspunda provocarilor lansate de fostul fotbalist.

Vazand insa ca Giani Kirita continua sa o ameninte pe Anca si sa priveasca furios spre banca Razboinicilor, Lupu a intervenit, incercand sa-l potoleasca pe Giani Kirita. Numai ca fostul fotbalist l-a luat insa imediat in vizor pe noul intrat in echipa Razboincilor.

“Ai prins si tu aripi, Lupule? Ai prins si tu doua aripi si ai inceput sa vorbesti? Asa esti tu, asta e porecla ta? Lupu? Credeam ca ai porecla. Ai castigat doua meciuri si ai inceput sa vorbesti? Mai ai pana sa vorbesti”, a spus Giani Kirita.

“Tu provoci, eu raspund. Nu vezi ca tu continui? Tot tu te bagi in seama?", i-a replicat Razboinicul incercand sa incheie disputa.

 Fratele lui Lupu de la Exatlon, despre cearta cu Giani Kirita! "Sa nu se mai dea cocos"

Zapp, fratele lui Lupu, considera ca Giani Kirita a fost pus la punct de concurentul de la Razboinici, care nu a facut altceva decat sa-i ia apararea colegei sale.

I s-a parut nesportiv gestul lui Giani Kirita fata de un adversar, mai ales ca era vorba despre o femeie. Zapp crede ca gestul lui Lupu este un punct in plus peste sportivul de la Exatlon.

“Asta a facut! I-a spus Ancai sa nu-l mai bage in seama pe Giani, ca nu se ia nimeni de ea. Lui Giani i-a spus sa-si vada de treaba lui si sa nu se mai dea cocos ca nu este.

Dar i-a zis frumos si calm, pe un ton potrivit. Apoi, i-a si batut pe Faimosi ca sa-I linisteasca! “La cotet Giani Kirita”, ne-a transmis Zapp, fratele lui Lupu de la Exatlon.

Fratele lui Lupu de la Exatlon, despre cearta cu Giani Kirita! Cine este Zapp?

Stefan Lupu, pe numele complet, este un tanar sportiv din Ploiesti, care a reusit sa-i impresioneze pe toti dupa cateva victorii neasteptate. El l-a invins pe Vladimir Draghia inca din prima zi in care a intrat in competita Exatlon.

Stefan Lupu a ajuns in Republica Dominicana in urma cu doua saptamani, el inlocuindu-l pe Bogdan, concurentul Exatlon care a decis sa se intoarca acasa.
Si fratele lui Lupu a aparut la tv. Lucian Lupu, zis Zapp, este castigatorul unui alt show extrem, "Supravietuitorul".

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies