Ce spune fratele lui Radu Mazăre despre presupusa evadare din închisoare! ”Condiții absolut inumane”

Fratele lui Radu Mazăre a vorbit despre presupusa evadare din închisoare a acestuia!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Fratele lui Radu Mazăre a declarat faptul că el nu ar fi evadat din închisoare, ci a solicitat către director să i se ofere condiții mai bune în închisoare, astfel că este transferat.

„Pot să vă spun că astăzi, la momentul la care noi vorbim, el este într-o procedură de mutare din pușcăria grea în care s-a aflat până acum într-o altă zonă a pușcăriei în care sunt condiții puțin mai bune. Acolo unde stătea el erau niște condiții absolut inumane. Era o cameră de 45 de persoane, fără paturi, fără nicio amenajare, cu o singură toaletă și cu un singur robinet cu apă. A făcut o solicitare către directorul închisorii să fie mutat în condiții mai bune și uite că a reușit”, a spus fratele fostului edil al Constanței, conform Libertatea.

Radu Mazăre, arestat săptămâna trecută

Fostul edil al municipiului Constanța, Radu Mazăre, a fost prins miercuri de autoritățile din Madagascar.

Fostul primar al Constantei a fugit din Romania, unde se afla sub control judiciar, pe 30 decembrie 2017, și a ajuns în Madagascar, acolo unde avea mai multe afaceri. Mazăre acuzase la momentul fugii presupuse presiuni politice și spunea că a cerut azil politic în Madgascar.

În prezent, autoritățile române urmează să discute cu cele din Madagascar detaliile unei eventuale extrădări, potrivit g4media.ro.

Citeste si: Dani Mocanu, decizie șoc! Nu mai vrea să audă de oamenii care i-au fost aproape

Radu Mazăre, acuzat că a primit peste 1 milion de Euro

În același dosar, sunt judecaţi fostul deputat Eduard Martin, acţionar la compania Polaris M Holding SRL, acuzat de dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu, şi omul de afaceri Gabriel Strutinsky, pentru trei infracţiuni de complicitate la luare de mită.

DNA spune că, în perioada 006 - 2009, Radu Mazăre, beneficiind de ajutorul lui Sorin Strutinsky, a solicitat peste 2 milioane euro, din care a primit un milion de euro şi 2.472.303 lei, de la reprezentanţii a două societăţi comerciale, în scopul facilitării emiterii documentaţiilor de urbanism pentru proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenţionau să le dezvolte în Constanţa.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate