Ce spune mama Roxanei despre relația cu Bogdan Mocanu: „Dragoste cu forța nu se poate”

Mama Roxane a reacționat, după ce fiica sa l-a înșelat pe Bogdan la mare. Ce spune doamna Buzoiu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Bogdan Mocanu a vrut să lămurească lucrurile cu mama Roxanei și să afle ce crede aceasta despre despărțirea lor. Dacă Roxana nu a reușit să o convingă să vorbească la telefon, Bogdan a obținut o dezvăluire extrem de importantă din ăartea doamnei Buzoiu.

Concurentul emisiunii „Puterea dragostei” a sunat-o pe mama Roxanei.

„Nu că ar mai avea relevanță, dar știți că a fost mereu respect între noi și voiam să știu ce v-a spus Roxana în legătură cu despărțirea”, a întrebat-o Bogdan pe doamna Buzoiu.

Citeste si: Ce fac baietii de la "Puterea Dragostei" cand nu sunt filmati? "Romanii tot romani"

Citeste si: Sorin Oprea, adevărul despre relația cu Răzvan Ciobanu: „Mi-a dat țeapă”

Citeste si: Andy si Hamude de la "Puterea dragostei", intalnire neasteptata la sala de fitness! Ce s-a întâmplat imediat

Ce crede mama Roxanei despre relația acesteia cu Bogdan

„Nu știu dacă știi, dar Roxana mai are sentimente despre tine. Eu i-am dat anumite sfaturi, eu nu știu ce sentimente mai ai tu despre ea. Fiind copilul meu, știu despre ea. Când pune sentimente, este foarte hotărâtă. Probabil și voi sunteți nehotărâți. Eu o văd nehotărâtă. Ea este extrem de alintată. Nu poți impune cuiva să fii iubit, să fii acceptat. Singurul lucru pe care i l-am spus a fost să lase timpul să decidă. Tu ești singurul care decide ce sentimente mai ai pentru ea. Dragoste cu forța nu se poate”, i-a spus mama Roxanei lui Bogdan, iar acesta i-a răspuns imediat.

„Ea una spune, alta face”, i-a răspuns Bogdan dezamăgit de întreaga situație, mai ales că ar vrea să încerce o relație cu Ana.

„Dacă tu ai blocat-o, ea ar trebui să înțeleagă”, a mai spus mama Roxanei.

 

 

Când a venit vorba despre a spune lângă cine a văzut-o pe Roxana mai liniștită și cu cine s-ar potrivi fiica sa mai bine, cu Andy sau cu Bogdan, mama Roxanei a spus că acesteia i-ar fi mai bine cu Bogdan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate