Ce spune Manuela de la ”Puterea Dragostei” despre Bianca Comănici! A dat cărțile pe față!

Manuela de la ”Puterea Dragostei” și Bianca Comănici, câștigătoarea celor două sezoane difuzate până acum din emisiunea fenomen, au fost, pe când erau împreună în casa reality-show-ului, amice extrem de apropiate.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Manuela de la ”Puterea Dragostei”
Manuela de la ”Puterea Dragostei” a devenit celebra


In articol:

Cu toate acestea, în finala celui de-al doilea sezon, Manuela nu a susținut-o pe Bianca, ci pe Ella, provocând stupoare printre fanii ”Puterea Dragostei”, cu atât mai mult cu cât atât câștigătoarea, cât și bruneta, pozau în prietene bune și își luau, apărarea, public de fiecare dată.

Citeste si: Manuela nu-și susține prietena, pe Bianca Comănici, în marea finală a emisiunii Puterea Dragostei. ”Pentru finala aceasta, eu o votez pe...”

Citeste si: Avem imaginile bătăii dintre Loredana Chivu și Manuela de la ”Puterea dragostei” VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Scandal cu bodyguarzi, în club, în Mamaia! Manuela de la ”Puterea Dragostei” și Loredana Chivu s-au încăierat

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

De altfel, la acea vreme, Manuela de la ”Puterea Dragostei” a explicat de ce o preferă pe Ella ca mare câștigătoare, susținând că aceasta din urmă avea mai mare nevoie de trofeu și că, deja, Bianca câștigase primul sezon. Evident, declarațiile Manuelei de la acea vreme au fost interpretate ca fiind unele de ”război”, mulți fiind convinși că prietenia dintre cele două concurente de la ”Puterea Dragostei” s-a încheiat, cu atât mai mult cu cât, cu doar câteva zile înainte, la ziua Biancăi, bruneta a lipsit.

Cu toate acestea, acum, după ce s-au mai liniștit lucrurile, Manuela de la ”Puterea Dragostei”  a decis să dea cărțile pe față cu privire la relația pe care o are cu Bianca Comănici și să spună, public, ce se petrece între ele. ”Da, bineînțeles că vorbim în continuare. Ea a rămas la fel pentru mine, femeia asta m-a ajutat mult! Și eu nu am cum să uit asta și să trec peste asta...Orice s-ar întâmpla, te iubesc, Bianca”, a spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”, lămurind astfel relația pe care o mai au cele două.

Bianca de la ”Puterea Dragostei”
Bianca de la ”Puterea Dragostei” a castigat doua sezoane ale emisiunii

Și, chiar dacă nu sunt nedezlipite, așa cum se întâmplă între Manuela și Ella de la ”Puterea Dragostei”, bruneta susține că între cea și Bianca lucrurile sunt la fel de bune ca înainte.

 

Manuela de la ”Puterea Dragostei”, singura care a apărat-o pe Bianca Comănici

Prietenă de multă vreme cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”, Manuela a decis să iasă public și să îi ia apărarea concurentei alături de care a stat, luni bune, în aceeași cameră în Turcia, în timpul emisiunii, după ce au apărut o serie de imagini interzise minorilor cu ea. ”Bianca a fost, este și va fi o prietenă adevărată pentru mine, întotdeauna. Nu mi-aș permite niciodată să o judec pentru greșelile ei din trecut pentru că fiecare dintre noi am făcut, la un moment dat, niște greșeli, unele mai grave, altele mai puțin grave. Pentru mine, acele video-uri, filmulețe și tot ce a mai apărut pe Internet, nu înseamnă nimic, nu o să schimbe relația mea cu ea, nu o să îmi schimbe părerea mea despre ea. Eu am cunoscut-o într-un fel, o știu într-un fel și imaginea pe care mi-am format-o eu despre ea cunoscând-o personal o să rămân”, susține Manuela de la ”Puterea Dragostei” .

 

Galerie foto 
Citește și:

Andi Moisescu, testat pozitiv cu Covid-19! În ce stare se află celebrul prezentator tv: „Sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!

Codin Maticiuc s-a infectat cu noul coronavirus: ”Nu, nu este o glumă macabră... Este o realitate!”

Cum se comportă George Burcea în intimitate? Viviana Sposub a dat detalii intime. Toată lumea a rămas mască

Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles pentru Daria Radionova și celelalte foste amante ale iubitului ei: ”O joc în picioare!”

Ultima oră! Simona Halep s-a infectat cu noul coronavirus

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies