Ce spune un medic psihiatru despre mărturisirile lui Gheorghe Dincă

Un medic psihiatru a vorbit despre profilul lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Medicul psihiatru Maria Cristache a vorbit despre profilul lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a luat două fete cu mașina la ocazie, le-a răpit, sechestrat și omorât.

Citeste si: Gheorghe Dincă, apărat de un ONG! Cine îi ia partea criminalului din Caracal

”Să nu creadă nimeni că acest individ nu a avut discernământ când a comis faptele. Obsesia lui legată de viața sexuală spune foarte multe și explică de ce s-a ajuns la comportamentul lui actual, de ce îi plăcea să caute fetele tinere, de ce le viola, de ce le agresa. În psihicul lui a devenit atât de “exact” în ceea ce a gândit, în modul în care a acționat, încât, dacă se va dovedi cu adevărat că este criminal în serie, este de crezut că fiecare crimă comisă l-a făcut să judece că ceea ce a reușit acum va reuși data viitoare cu mai mare ușurință.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu: „O persoană a sunat-o pe mama Alexandrei și a cerut răscumpărare ca să o elibereze atât pe fiica ei, cât și pe Luiza”

Citeste si: Incredibil! O tânără de 22 de ani a orbit, după ce a băgat ouă la microunde

A premeditat totul să aibă un alibi la un moment dat, și-a creat un complex de idei patologice nestructurarate, pentru că până acum nu a dat dovadă dacă delirează, nu a dat dovada unui comportament psihotic, unui comportament delirant”, a spus Maria Cristache, la un post de televiziune.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate