Ce sunt restricțiile impuse de autorități pentru niște adevărați bombardieri? Un moft! Cătălin Geolgău și tovarășul lui, show pe plajă VIDEO

Cătălin Geolgău și Gabriel Terry, cei doi bombardieri care vor să pună la pământ și autoritățile statului cu șmecheria lor, par deciși să demonstreze că ei chiar nu glumesc când susțin că regulile care se aplică pentru restul au totuși două excepții: ei.

Autor: Calin Perian

In articol:

După ce s-au făcut frumoși, demonstrându-și reciproc abilitățile de frizeri și și-ar tras câte o coafură de adevărați bombardieri, Cătălin Geolgău și Gabriel Terry au decis că este cazul să se relaxeze puțin.

Citeste si: ”Bombardierul” Cătălin Geolgău, victima unei conspirații a ocultei mondiale? Declarații halucinante ale interlopului care a inventat șmecheria

Citeste si: S-a prăbușit ”bombardierul”! Accident cumplit pentru ”Spaima Poliției”? Anunț cumplit făcut de cel care amenința polițiștii din sectorul 5

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți cinci poliști, a luat foc când a văzut filmarea cu agentul care îl lovește în stradă pe un delicvent: “Dacă era copilul vostru? Să îl bată un dobitoc ca ăsta?”

Citeste si: Reacţia oficială a lui Cătălin Moroșanu legat de cazul lui Sergiu, tăticul călăreț! Cătălin i-a căutat loc de muncă, iar Sergiu și-a închis telefonul – EXCLUSIV- bzi.ro

Și, cum au considerat probabil că Bucureștiul este prea înghesuit pentru stilul lor de a se relaxa, cei doi au decis să de-a o fugă – mai ales că vremea era una perfectă – până la plajă.

NU pe malul unui rîu, este totuși prea mic pentru doi bombardieri, ci tocmai... la mare. La Venus, că e mai pe chill, așa că după ce au gonit pe autostradă, cei doi s-au instalat, confortabil, pe... nisipul fierbinte.

Evident, nu singuri, ci, probabil, însoțiți de una, două domnișoare, una dintre ele fiind, la un moment dat, surprinsă chiar pe filmarea pe care cei doi au pus-o pe contul lor de facebook.

Iar la plajă, Gabriel Terry a găsit și ocazia perfectă să facă puțină mișcare, el alergându-se câteva minute cu un cățel, probabil de-al locului, câinele hârjonindu-se cu bombardierul în speranța unui oscior mai acătării...

 

Cătălin Geolgău, dat mort chiar de prietenul lui de suflet

Prietenia dintre ”Bombardierii” Cătălin Geolgău, cel care a făcut să tremure cinci polițiști în fața lui, și Gabriel Terry, cel care i-a amenințat pe polițiștii din Ferentari că vor avea de plătit după intervențiile făcute în forță împotriva amicilor lui, este una de notorietate prin zona

lor de baștină. Iar în glumă, Gabriel Terry a anunțat că Geolgău ar fi murit. Gabriel Terry a anunțat, târziu în noapte, că amicul lui, periculosul Cătălin Geogău a avut un accident de circulație cumplit. ”Nu pot să cred, fratele meu, Geolgău Cătălin! Fii tare, cum te știu eu”, a fost postarea care a pus pe jar toți bombardierii din sectorul 5, comentariile la respectiva postare care are și câteva fotografii cu mașina lui Cătălin Geolgău făcută praf fiind de-a dreptul elocvente. ”Îmi cer scuze ca v-am dezamăgit ca nu este adevărat cu accidentul, v-ați bucurat degeaba”, a notat cel care a făcut farsa. Mai mult, și Cătălin Geolgău a reacționat: ”Fraților, nu e nimic adevărat cu accidentul, un prieten a făcut o glumă proastă”.

 

Cătălin Geolgău a făcut să tremure polițiștii în fața lui

El a postat o fotografie cu Armata pe străzile din București, observând, într-un detaliu, că un militar aflat pe un TAB a fost surprins ațipit, cu capul aplecat în lateral. „Odihniți-vă bine, că noi avem echipe de bombardieri! ”, a scris Cătălin Geolgău.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Titi Aur, declarații cutremurătoare de pe patul de spital! "Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer"

Emily Burghelea și Andrei, în culmea fericirii! Noi dezvăluiri despre viața de părinți: „Este un dar de la Dumnezeu”

EXCLUSIV Alexandru Moroșanu, dezvăluiri despre relația lui Cristian Comănici cu Mariana: „Să stai atât de mult timp după o femeie...”

Dani Oțil, noi declarații despre relația cu Mihaela Rădulescu: „Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”

Kovesi, lovitură cruntă pentru Guvern! Îi face dosar omului lui Florin Cîţu. Acuzaţii extrem de grave

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lumea este în alertă. Explozie la uzina de îmbogățire a uraniului din Natanz

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies