Ce telefon Samsung Galaxy din seria S21 merită investiția ta?

Autor: Amalia Florea

In articol:

Seria Samsung Galaxy S21 este formată ca și generația anterioară dintr-o colecție de trei telefoane mobile și anume: Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus și Samsung Galaxy S21 Ultra.

Așa cum sugerează și numele lor, fiecare din aceste modele aduce ceva în plus față de terminalul mai ieftin decât el, formând astfel o gamă completă care satisface cu succes pretențiile chiar și celor mai exigenți utilizatori ai sistemului de operare Android. Dar când vine vorba de o investiție pe termen lung, cum poți să recunoști telefonul care ți se potrivește?

Bineînțeles, la fel cum este cazul pentru orice alt aparat electronic, bugetul poate fi un reper foarte bun atunci când vrei să cumperi un telefon mobil. Dar pe de altă parte el nu ar trebui să constituie niciodată cel mai important criteriu de selecție deoarece în ceea ce privește funcționalitatea, telefoanele mobile, chiar și cele care fac subiectul acestui articol, sunt cum nu se poate mai diferite unele de altele.

Câteva din diferențele pe care le putem observa cu ochiul liber atunci când comparăm telefoanele Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus și Samsung Galaxy S21 Ultra sunt dimensiunile ecranelor, capacitățile bateriei și funcțiile camerelor.

Astfel, dacă vreo să optezi pentru un terminal ergonomic, Samsung Galaxy S21 sau Samsung Galaxy S21 Plus s-ar putea să fie cele mai bune alegeri deoarece, la dimensiunile sale, Samsung Galaxy S21 Ultra este prea mare pentru palmele majorității utilizatorilor.

Pe de altă parte, dacă vrei să investești într-un telefon mobil pe care să-l folosești și pe post de aparat foto, Samsung Galaxy S21 Ultra este de departe cea mai bună variantă, deoarece are o serie de funcții de care celelalte două telefoane ale seriei nu sunt capabile.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Samsung Galaxy S21 vs Samsung Galaxy S21 Plus vs Samsung Galaxy S21 Ultra la capitolul aspect

Aspectul a fost și este întotdeauna un criteriu de selecție foarte important pentru cei mai mulți utilizatori de telefoane mobile.

Astfel, dacă îți dorești un telefon roz și drăguț atunci va trebui să investești în terminalul Samsung Galaxy S21. Pe de altă parte, dacă vrei un terminal al cărui design să-ți permită utilizarea c

elebrului S Pen disponibil până acum doar pentru gama Note, atunci trebuie să faci rost de bani pentru un Samsung Galaxy S21 Ultra. În schimb, dacă vrei un telefon cu spate Gorilla Glass Victus, Samsung Galaxy S21 Plus este mai mult decât suficient deoarece este fabricat din aceleași materiale ca și fratele său mai mare și mai scump.

Tot la capitolul aspect, merită să menționăm și faptul că cei care își doresc mai multă personalitate pot investi într-un set de huse Samsung Galaxy S21, huse Samsung Galaxy S21 Plus sau huse Samsung Galaxy S21 Ultra de la Itelmobile, care oferă telefonului pentru care este folosit și un plus de rezistență.

Cât valorează acum telefoanele din seria Samsung Galaxy S21?

Dacă vrei să investești într-un nou telefon mobil, înainte să bați palma pentru terminalul preferat, sfatul experților este să verifici și valoarea de piață a dispozitivului respectiv în momentul în care vrei să faci tranzacția.

Despre cele trei telefoane mobile din seria Samsung Galaxy S21 putem spune că de la lansarea lor, care a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, și până în prezent, și-au pierdut aproximativ jumătate din valoare. Cel care a avut cel mai mult de suferit din acest punct de vedere este telefonul Samsung Galaxy S21 5G cu memorie internă de 256 GB care odată cumpărat poate fi revândut doar cu 43% din prețul său inițial. Apoi, următorul este Samsung Galaxy S21 5G cu 128 GB pentru care poți obține în cazul revânzării aproximativ 49% din cât ai cheltuit pe el.

Samsung Galaxy S21 Plus odată cumpărat și folosit poate fi vândut cu cel mult 50% din prețul inițial dacă este vorba de un telefon cu memorie internă de 256 GB, iar cum era de așteptat, Samsung Galaxy S21 Ultra, încă valorează cel mai mult și poate fi revândut cu 53% din prețul inițial dacă este vorba de modelul cu 128 GB memorie internă.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Războinicii câștigă jocul de recompensă, după ce ajung la ștafetă. Andrei: "Am mâncat din Faimoși"

Apropieri ciudate între doi Faimoși, pe plajă, la Survivor. S-a aplecat pe el și camerele au surprins tot

Sorin explică de ce a dat un pas înapoi în "războiul" cu Albert: "Nici măcar nu am spus numele lui". Ce strategie are războinicul

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Anunț uriaș pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! E oficial. Ce efecte are asupra organismului

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies