Stiri

Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore

Ficatul este unul dintre organele cu rol important in procesul de slabire. Daca este plin de toxine, nu vei mai reusi sa slabesti asa cum trebuie.

Din fericire, aceasta bautura iti va detoxifia rapid ficatul. Trebuie sa o consumi timp de trei zile, de trei ori pe zi.
Nu ar trebui sa mananci gras si mult in aceste trei zile si ar trebui sa bei mai multa apa. Consuma doua pahare, de trei ori pe zi, inainte de fiecare masa. Repeta timp de trei zile. Ia o pauza de 7-10 zile, apoi repeta din nou.

Ingrediente
3 lamai
1 cana de patrunjel tocatContinuarea AICI.

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune