
kanald.ro
Diverse
O problemă majoră cu care se confruntă gospodinele la începutul toamnei este legată de faptul că murăturile puse la borcan se înmoaie. Trebuie să respecți acești pași pentru a obține legume crocante!
La sfârșitul verii, toate gospodinele sunt interesate și caută tot felul de rețete despre murături. Aceste delicatese pentru iarnă sunt foarte apreciate la noi în țară, iar de cele mai multe ori femeile reușesc să creeze cele mai delicioase și apetisante murături pentru iarna care urmează să vină.
Încă de la sfârșitul verii, tot mai multe gospodine se apucă de făcut zacuscă, murături țărănești, gogonari la borcan și castraveți în oțet.
Citeste si: BREAKING NEWS! A MURIT preotul Ciprian Necula!- kanald.ro
Sarea este un ingrendint foarte important în preparea muraturilor. Totuși, nu trebuie să foloșești orice gen de sare, nici să nu te gândești să adaugi sare iodată, pentru că acestea se vor strica. Cel mai indicat este să cumperi sare specială pentru legume la borcan.
Mare atenție la borcanul pe care îl alegi! Cel în care vei pune muraturile trebuie să fie neapărat curat și dezinfectat, iar capacul pe care îl folosești trebuie să se poată închidă etanș.
Dacă nu ești atentă la aceste trucuri, riști ca muraturile tale să iasă moi sau chiar să ți se strice.