Stiri

Ce trebuie sa faci daca ai cazut intre sinele de la metrou

Dupa ce o femeie a impins o tanara de 25 de ani in statia Dristor 1, provocandu-i moartea, o tara intreaga este in stare de soc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Ce trebuie sa faci daca ai cazut intre sinele de la metrouicon photo
Daca te numeri printre cei care calatoresc cu metroul, este important sa tii cont de aceste sfaturi: 
1. In timp ce asteptati trenul, nu stationati dincolo de banda de siguranta marcata la marginea peronului.
 
2. In cazul in care cazi pe sinele de la metrou, striga imediat dupa ajutor. Nu este indicat sa incerci sa iesi singur, deoarece sub fiecare platforma exista un conductor care la atingere te poate curenta mortal.
 
3. Nu atinge sinele. Daca se intampla sa cazi si trenul se apropie, aseaza-te in pozitia culcat in spatiul dintre sine. Tine strans mainile langa corp sau acopera-ti capul cu ele. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune