
Teo Trandafir şi colegul ei de emisiune, Bursucu, au stat de vorbă cu dr. Ovidiu Peneş şi au aflat ce alimente ne fac bine şi care ne fac rău şi ne îmbătrânesc prematur. Care sunt mâncărurile indicate de specialişti şi de care ar trebui să ne ferim? Specialistul Ovidiu Peneş a oferit detaliile pe care trebuie să le ştie toată lumea.
Beneficiile consumului de alimente anti-îmbătrânire:
-reduce inflamaţia cronică
-este o sursă de vitamine şi minerale
-ajută
la eliminarea toxinelor
-ajută la vindecarea şi la prevenţia bolilor
-asigură hidratarea
-ajută digestia.


Citește și:
Ilie Năstase, implicat într-un accident cu trenul, în această dimineaţă! ”O persoană decedată”
Program de detoxifiere! Ce să mănânci timp de 10 zile
Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!
S-a aflat adevărul! Din ce cauză a murit, de fapt, femeia care s-a vaccinat anti-COVID
De ce se îngraşă bărbaţii după ce se căsătoresc