Vedete

Ce va face Mariana dupa ce va pleca de la Exatlon? Si-a facut deja planul pentru la toamna

Mariana, concurenta de la Exatlon din echipa Razboinicilor, este acum propusa pentru eliminare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce va face Mariana dupa ce va pleca de la Exatlon? Si-a facut deja planul pentru la toamnaicon photo

Mariana a marturisit ca ea este fericita si daca va ramane in concurs, dar si daca in urma voturilor telespectatorilor, ea va fi cea eliminata din competitie.

De altfel, Mariana a marturisit la un moment dat ca stie ce va face dupa ce va pleca din Republica Dominicana. Ea s-a inscris pentru urmatoarea editie a concursului “Spartathlon” din Grecia, care va avea loc in 28 septembrie 2018.

Mariana a participat si anul trecut la aceasta competitie, fiind de altfel prima femeie din Romania care a reusit sa incheie acest concurs, considerat unul dintre cele mai grele din lume. Sunt de parcurs 246 de kilometri, in maximum 36 de ore.


Mariana a incheiat anul trecut Spartathlon-ul pe locul 142 dupa 33 de ore, 49 de minute si 24 de secunde. “Nu m-am dus la Spartathlon sa urc pe podium. Am vrut doar sa termin. Atat! Asta era in capul meu. Am fost focusata si determinate”, a povestit Mariana, dupa cursa.

Anul acesta, Mariana, concurenta de la Exatlon, vrea sa-si depaseasca recordurile de la Spartathlon!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune