Ce vedetă a spart topurile din România? Nu te-ai fi așteptat niciodată să-i lase în urmă pe Smiley și INNA

Apare pe locul 1 în trending, indiferent de ce postează: cine i-a lăsat în urmă chiar și pe Smiley și INNA în topul Youtube-ului

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Ce vedetă a spart topurile din România? Nu ne-am fi așteptat niciodată...


In articol:

Pe timp de pandemie, românii au fost nevoiți să-și consume timpul în mare parte pe internet, din dorința de a sta ocupați. Astfel, Youtube-ul a fost asaltat de volgerii și cântăreții români, ce sunt într-o continuă luptă pentru locurile din topul tendințelor de pe platforma respectivă.

Locul 1 necontestat și detașat

Însă locul 1, necontestat și detașat, în topurile din România, este ocupat de nimeni alta decât Vulpița. Cunoscuta... participantă la emisiuni televizate și mai nou cântăreață Vulpița reușește cu ușurință să-și  mențină locul 1 în trendinguri în România, indiferent e ce postează: fie că face muzică, vlog, apare în scandaluri sau alte videoclipuri, Vulpița este singurul nume ce nu dispare de pe locul 1.

Ce vedetă a spart topurile din România? Nu ne-am fi așteptat niciodată...

Astfel, tânăra soție a lui Viorel a reușit să-i sub-claseze pe Tzanca Uraganul,Costel Biju, Nane, Florin Salam, Smiley și chiar INNA.

Citeste si: What's Up și iubita lui, Alice Badea, lasă în trecut incidentul cu bătaia

Citeste si: A fost găsit trupul copilului de 12 ani, dispărut zilele trecute în Marea Neagră

Citeste si: Magda Ciumac, mesaj ironic de ziua ei: ”au spus că nu mă plac, dar m-au copiat în toate!” FOTO

 

Ultimele noutăți din viața Vulpiței

Viorel a fost la un pas să se dezlănțuiască asupra Veronicăi chiar în camera de protocol de la Antena 1, cu doar câteva minute înainte de a intra în direct, pe canapeaua emisiunii care l-a făcut celebru.

Lucrurile nu o să mai decurgă că până acum, o să plătească cu vârf și îndesat. Să mă lase în pace, că nu mai suport. O să-i spun și ei. Are și tupeul să vorbească prostii. Eu cădeam vinovat la toate. Numai prostii spune. Atât știe să facă, de azi înainte să nu mai vină la apartament, nu mai iert nimic. Cel mai prost ajung din bunătatea mea”, a declarat Viorel printre lacrimi.

Ce vedetă a spart topurile din România? Nu ne-am fi așteptat niciodată...

Viorel ar fi ridicat mâna asupra Vulpiței și ar fi fost pe punctul de a o lovi. Speriată, Veronica a plecat plângând la machiaj.

Atâta timp cât le va merge audiența, cei doi vor continua să fie pe post. Păcat de ea, chiar este o victimă în toată povestea aceasta. L-a înșelat pe Viorel de multe ori, a sperat și ea că găsește un bărbat care să nu o bată. El profită de chestia asta, atunci când o bate îi spune că așa merită, că a făcut destule. Are un comportament animalic, pe care toată lumea îl ascunde”, au mai declarat surse pentru Cancan.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate