Ce vedetă i-a dus dorul lui Giani Kiriță? O declarație de dragoste impresionantă pentru Giani, duminică, la “Vulturii de noapte”! “Băi, am suferit, pentru că ai plecat!”

Duminică, la ora 23:00, în late night show-ul “Vulturii de noapte”, prezentat la Kanal D de Victor Slav, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, vedetele invitate sunt puse pe dezvăluiri de zile mari.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Odată cu revenirea lui Giani Kiriță la “Vulturii de noapte”, alături de Victor Slav și Cătălin Cazacu, una dintre vedetele de top aflate în platou îi face acestuia o declarație impresionantă de dragoste, în văzul tuturor.

“Băi, am suferit, pentru că ai plecat! În seara aceea când m-ai lăsat singură la restaurant și mă întreba toată lumea de ce stau singură… M-ai lăsat acolo. Acum te-ai întors, pentru cât timp?”, a mărturisit vedeta.

Cine i-a dus dorul lui Giani Kiriță și ce i-a răspuns acesta, la auzul impresionantei declarații de dragoste, veți putea afla urmărind ediția de duminica aceasta a show-ului “Vulturii de noapte”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate