Vedete

Ce verdict s-a dat in procesul in care Angela Similea se judeca cu fostul ei cumnat! Miza sunt terenurile familiei lui Victor Surdu! EXCLUSIV

Angela Similea figureaza ca parat intr-un proces de succesiune de la Judecatoria Iasi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Ce verdict s-a dat in procesul in care Angela Similea se judeca cu fostul ei cumnat! Miza sunt terenurile familiei lui Victor Surdu! EXCLUSIV
icon photo

Angela Similea a fost sotia politicanului si afaceristului Victor Surdu, decedat in 2011, din cauza unui cancer pancreatic. In vara lui 2016, fratele lui Surdu, Gabriel, in calitate de mostenitor al unor terenuri din satul Visani, a dat-o in judecata pe Similea, in calitate de mostenitoare a lui Victor Surdu. Chiar daca Similea a dezvaluit ca nu are pretentii, procesul a mers mai departe. (vezi cum arata nepoata Angelei Similea in costum de baie)


Pe 22 decembrie 2017, la Judecatoria Iasi s-a dat urmatoarea decizie, urmatorul termen fiind pe 7 februarie: „Dispune repunerea cauzei pe rol în vederea punerii în discuţia contradictorie a părţilor a excepţiei lipsei calităţii procesual active a reclamantului prin raportare la terenul în suprafaţă din acte de 500 mp situat sat Vişan, comuna Bârnova, tarlaua nr. 8 parcela nr. 598/2/1, locuinţa cu suprafaţa construită din CF de hârtie de 104, 97 mp, beciul cu suprafaţa construită din CF de hârtie de 7, 56 mp, bucătăria cu suprafaţa construită din CF de hârtie de 94, 78 mp, suprafaţa utilă de 79, 71 mp, magazia cu suprafaţa construită din CF de hârtie de 146, 12 mp. Stabileşte termen în şedinţă publică la data de 07.02.2018. Dispune citarea părţilor pentru termenul acordat cu menţiunea discutării excepţiei lipsei calităţii procesual active a reclamantului prin raportare la terenul în suprafaţă din acte de 500 mp situat sat Vişan, comuna Bârnova, tarlaua nr. 8 parcela nr. 598/2/1, locuinţa cu suprafaţa construită din CF de hârtie de 104, 97 mp, beciul cu suprafaţa construită din CF de hârtie de 7, 56 mp, bucătăria cu suprafaţa construită din CF de hârtie de 94, 78 mp, suprafaţa utilă de 79, 71 mp, magazia cu suprafaţa construită din CF de hârtie de 146, 12 mp”.


In vara anului trecut, Gabriel Surdu, fratele lui Victor Surdu, sotul decedat al Angelei Similea, a dat-o in judecata pe celebra cantareata pentru terenul pe care aceasta l-a mostenit de la politician, alaturi de Victorita si Monica, fiicele lui Surdu.

“Un teren de 7.000 de mp şi o casă de 104 mp din satul Vişani, comuna Bârnova, sunt mizele procesului dintre celebra cântăreaţă Angela Similea şi cumnatul său, milionarul Gabriel Surdu. Ieşeanul a dat-o în judecată atât pe artista care a fost căsătorită cu Victor Surdu, decedat în 2011, cât şi pe cele două fiice ale acestuia din prima căsătorie. Anterior, proprietăţile au aparţinut părinţilor lui Surdu, au fost confiscate de comunişti şi au fost retrocedate în 2011, după un lung proces”, a dezvaluit 7est.ro.

“Imobilele au avut, iniţial, trei proprietari-fraţi: Gabriel, Victor şi Cristian Mircea. Primul a intrat în posesia treimii lui Cristian Mircea, între timp decedat. După ce a murit şi Victor, milionarul a căzut la înţelegere cu moştenitoarele acestuia, nepoatele sale, cărora le-a plătit o sultă, dar nu şi cu Angela Similea. Prin urmare, Gabriel Surdu le-a chemat la bară pe Angela Similea şi pe nepoate, pentru a pune mâna pe treimea care li se cuvine din cei 7.000 mp de teren şi casă (prezenţa nepoatelor în proces este doar formală, ele fiind, totuşi, citate, deoarece sunt parte a treimii revendicate). Terenul pentru care se judecă Surdu se află în fosta fermă 2 Peri, exact lângă cel pe care milionarul a ridicat deja un cartier de vile”, a mai dezvaluit sursa citata.


Anul trecut, in vara, Angela Similea vorbea cu detasare despre procesul deschis de fostul ei cumnat: „Ultima oara m-am vazut cu Gabriel (n.r. cumnatul ei) acum o luna, cand am fost la Victor la mormant. Am stat impreuna cu familiile noastre o zi intreaga, la manastire, am discutat despre toate, numai de acel teren nu. Acolo e meritul lui Gabi, el s-a zbatut sa-l obtina de la IAS, el intentioneaza sa dezvolte acolo niste locuinte si, din cate mi-a spus, sa reabiliteze casa parinteasca. Eu nu am nici o pretentie la acel teren!”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune