WowNews logo WOWnews
Stories
Cea mai bună rețetă de salată de boeuf. Secretul gustului delicios

Stiri

Cea mai bună rețetă de salată de boeuf. Secretul gustului delicios

Cum se pregătește acest deliciu, nelipsit de pe masa de Sărbători.

Agitația Crăciunului deja își face simțită prezența pe toate planurile. Nu numai că se gândesc la cadourile pe care să le ofere celor dragi, la aranjarea mesei de Crăciun sau la lista de invitați pentru masa festivă, dar gospodinele acum trebuie să pregătească meniul pentru celebrarea anuală. Unul dintre preparatele nelipsite este salata de boeuf a cărei rețetă diferă de la bucătar la bucătar. Noi am căutat și am găsit secretul celei mai bune salate!

Citeste si: Cine este iubitul fiicei Maiei Morgenstern, Adrian Ciobanu? Acesta este un cunoscut actor, devenit de curând și tătic!- kfetele.ro

Acest fel de mâncare a fost realizat prima oară de Lucien Olivier, un bucătar celebru ce activa în Moscova, la hotelul Hermitage în perioada anului 1860. Odată cu timpul, rețeta s-a tot modificat, însă noi ți-o recomandăm pe cea mai bună pentru care ai nevoie de următoarele:

 300-400 gr piept de pui (unii recomandă carnea de vită, fiindcă este mai gustoasă) 500 gr zarzavat (țelină, albitură, morcov) Castraveți murați (și gogoșari dacă dorim) Mazăre la conservă Cartofi fierți Maioneză făcută în casă din 4 gălbenușuri (două fierte, două crude), 2-3 lingurițe de muștar și ulei.

Citeşte continuarea doar pe KFETELE.RO