Cea mai de fiță petrecere din București costă 1.000 de euro

Un concept revoluționar de petrecere a fost lansat, de curând, în București sub numele de ”Keep the Secret”.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai exact, promotorii acestui nou concept își doresc să ne întoarcem la petrecerile din anii în care tehnologia nu acaparase total oamenii care se reuneau pentru o mică distracție.

Citeste si: Florin Salam a făcut anunțul așteptat de toți fanii! ”Îmi reiau activitatea”! Când se întoarce manelistul pe scenă?

Citeste si: Vedetele au uitat de dieta la ziua fostei prezentatoare de meteo, Diana Parvu!

Citeste si: Cu ce asortam catifeaua? Sfaturi de la stilisti

Citeste si: Cu ce asortam catifeaua? Sfaturi de la stilisti

”Petrecerile sunt cu totul și cu totul speciale. Toți cei care vor fi invitați la respectivul eveniment vor fi nevoiți să respecte anumite condiții. În primul rând, o ținută în tema evenimentului, iar în cel de-al doilea și, probabil cel mai important, să ajungă la petrecere fără niciun dispozitiv electronic de comunicare cu exteriorul sau de filmare. Adică, chiar dacă vin cu telefoanele, le vor preda la intrare, vor fi puse în niște dulapuri speciale și le vor putea recupera la –plecare. Petrecerile Keep the Secret (păstrează secretul, n. red.). vor avea ca și cuvânt de ordine discreția”, ne-a dezvăluit Oana Roman, promotoarea evenimentului cu pricina.

fara descriere

Mai mult decât atât, la petrecerile respective, ne-a explicat unul dintre organizatori, vor putea intra doar oameni suficient de avuți pentru a-și permite luxul. ”Meniul va costa între 50 și 1.000 de euro, dar va fi pe stilul de all-inclusive. Vor avea băuturi din cele mai fine, șampanie franțuzească de cea mai bună calitate, mâncare în ton cu evenimentul, la discreție. Nu va lipsi nimic din acest punct de vedere și vom veni cu o serie de surprize culinare, iar locațiile, care se vor schimba de fiecare dată, vor fi care mai de care mai luxoase. Ideea este ca evenimentul să fie unul cu adevărat privat, fără ca cineva să poată face vreo fotografie, motiv pentru care se va socializa, cu adevărat și, cei care vor dori, își vor putea discuta afacerile, să discute noi oportunități de business, orice vor ei. Secretul va fi cuvântul de ordine, iar primul eveniment va avea cât de curând într-un hotel de super lux din București”, ne-a explicat organizatorul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate