Cea mai frumoasă cântăreață de muzică populară combate virusul prin ședințe foto cu prietenele! Uite cum arată azi Irina Maria Birou FOTO

Irina Maria Birou este considerată una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară din România.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Considerată una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară din România. Irina Maria Birou a provocat un accident rutier mortal, în septembrie 2016, incident în care un bărbat de 83 de ani și-a pierdut viața. Frumoasa solistă de muzică populară se afla la volanul mașinii sale, pe raza unei comune gorjene, când a lovit un bătrân de 83 de ani, care a fost practic decapitat. Trimisă în judecată, Irina Maria Birou și-a aflat sentința definitivă la începutul anului trecut.

Citeste si: Despăgubiri de 1,5 milioane euro pentru două vieți curmate într-un accident de mașină

Citeste si: Adda, la un pas de moarte! A  suferit un grav accident rutier

”Condamnă inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani. Pe durata termenului de supraveghere inculpata trebuie să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatei să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, obligaţie ce se va executa în cadrul UAT Turburea sau al Liceului Tehnologic Turburea”, au stabilit judecătorii. În plus, ca daune morale, o rudă a decedatului a primit 60000 de lei, iar alte patru persoane câte 40000 de lei. 

fara descriere

După ce a depășit trauma, Irina Maria Birou și-a reluat activitatea muzicală, având agenda încărcată de concerte, nunți și botezuri. Cum însă criza coronavirusului a lovit întreaga societate, inclusiv breasla artiștilor, Irina s-a trezit cu toate cântările anulate sau amânate, așa că în prezent se relaxează în curtea casei părintești, unde face ședințe foto în compania prietenelor apropiate. 

fara descriere

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate