Cea mai gustoasa reteta: coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Alex Cirtu te invata sa pregatesti o reteta delicioasa, tocmai buna pentru aceasta perioada: coaste de porc fierte in bere cu garnitura de cartofi

Autor: R.L.

"Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se rumeneasca la cuptor. Cartofii au iesit si ei gustosi cu doar cateva condimente", a spus Alex Cirtu pe bucataras.ro.

 

INGREDIENTE

Coaste de porc – 4 buc

Bere – 3,5 litri (cat sa acopere)

Foi de dafin Kamis – 4-5 buc

Morcovi – 3 buc

Pastarnac – 1 buc

Telina – ½ buc 

Ceapă – 1 buc

Piper boabe – 1 lingura

Sare Kamis – dupa gust

 

Pentru glazura:

Sos de soia – 6 linguri

Miere – 3 linguri

Boia dulce Kamis – 1 lingurita

Crema de otet balsamic – 3 linguri

Condimente pentru coaste Kamis – 1 lingurita

Piper mozaic Kamis – după gust

Pentru cartofi:

Cartofi – 1,5 kg

Ulei de măsline – 40 ml

Rozmarin – 1 linguriţă

Usturoi granulat – 1 linguriţă

Sare şi piper – după gust

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies