Cea mai mare dorinţă a tricolorului Ciprian Tătăruşanu s-a indeplinit. Indragitul sportiv va avea o fetita. Vezi cat de sexy este iubita fotbalistului. FOTO!

Ciprian Tătăruşanu a aflat sexul celui de-al treilea copil. Uite ce-i va aduce "barza".

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Ciprian Tatăruşanu, portarul titular al echipei naţionale de fotbal a României şi al grupării franceze FC Nantes este un familist convins.

Sportivul are, de mai bine de şapte ani, o relaţie cu Antoaneta Năstase, o femeie foarte frumoasă, sexy, dar şi discretă, care i-a dăruit doi băieţi adorabili, Sebastian şi Matei.fara descriere

Ei bine, WOWbiz.ro a aflat în exclusivitate, în urmă cu două luni că tânăra este din nou însărcinată, atât ea cât şi iubitul ei fiind în al nouălea cer.

fara descriere

Logodnica lui Tătăruşanu nu le-a dat decât apropiaţilor vestea cea mare, că este gravidă, dar totuşi a lăsat să se înţeleagă, printr-o postare de pe instagram, că urmează moştenitorul cu numărul trei.

Ciprian Tătăruşanu a aflat sexul celui de-al treilea copil. Sportivul e in culmea fericirii.

WOWbiz.ro a aflat insă şi ce sex are copilul şi putem să vă spunem că dorinţa cea mai mare a cuplului s-a indeplinit. Antoaneta şi Ciprian vor avea o fetiţă pe care au promis că o vor răsfăţa ca pe o prinţesă.

Ciprian Tătăruşanu şi Antoaneta Năstase formează un cuplu solid şi liniştit, aceştia nefiind niciodată implicaţi în scandaluri sau în tot felul de bârfe cu iz monden.

fara descriere

Partenera de viaţă a portarului ar fi putut oricând să cocheteze cu modeling-ul, dar a preferat să se dedice exclusiv familiei.

Nu o dată, atât presa sportivă din România cât şi cea din Franţa au desemnat-o pe Antoaneta cea mai sexy parteneră de fotbalist. Iar dacă ne uităm cum arată această în costum de baie, după două naşteri, înţelegem imediat de ce.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate