Vedete

Cea mai mare dorinţă a tricolorului Ciprian Tătăruşanu s-a indeplinit. Indragitul sportiv va avea o fetita. Vezi cat de sexy este iubita fotbalistului. FOTO!

Ciprian Tătăruşanu a aflat sexul celui de-al treilea copil. Uite ce-i va aduce "barza".

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Ciprian Tatăruşanu, portarul titular al echipei naţionale de fotbal a României şi al grupării franceze FC Nantes este un familist convins.

Sportivul are, de mai bine de şapte ani, o relaţie cu Antoaneta Năstase, o femeie foarte frumoasă, sexy, dar şi discretă, care i-a dăruit doi băieţi adorabili, Sebastian şi Matei.

Ei bine, WOWbiz.ro a aflat în exclusivitate, în urmă cu două luni că tânăra este din nou însărcinată, atât ea cât şi iubitul ei fiind în al nouălea cer.

Logodnica lui Tătăruşanu nu le-a dat decât apropiaţilor vestea cea mare, că este gravidă, dar totuşi a lăsat să se înţeleagă, printr-o postare de pe instagram, că urmează moştenitorul cu numărul trei.

Ciprian Tătăruşanu a aflat sexul celui de-al treilea copil. Sportivul e in culmea fericirii.

WOWbiz.ro a aflat insă şi ce sex are copilul şi putem să vă spunem că dorinţa cea mai mare a cuplului s-a indeplinit. Antoaneta şi Ciprian vor avea o fetiţă pe care au promis că o vor răsfăţa ca pe o prinţesă.

Ciprian Tătăruşanu şi Antoaneta Năstase formează un cuplu solid şi liniştit, aceştia nefiind niciodată implicaţi în scandaluri sau în tot felul de bârfe cu iz monden.

Partenera de viaţă a portarului ar fi putut oricând să cocheteze cu modeling-ul, dar a preferat să se dedice exclusiv familiei.

Nu o dată, atât presa sportivă din România cât şi cea din Franţa au desemnat-o pe Antoaneta cea mai sexy parteneră de fotbalist. Iar dacă ne uităm cum arată această în costum de baie, după două naşteri, înţelegem imediat de ce.

Galerie foto