Cea mai mare dramă din viaţa lui Ştefan Hruşcă! Artistul şi-a pierdut şi mama şi sora într-un interval de două săptămâni

Ştefan Hruşcă este unul dintre cei mai apreciaţi artişti, însă în urmă cu câţiva ani, el a trecut prin momente cumplite, întrucât şi-a pierdut şi mama şi sora într-un interval de doar două săptămâni.

Autor: T.S.
 
Este cunoscut pentru colindele cu care ne încântă în fiecare an, el revenind în România de Sărbători cu mare drag. Totuşi, în spatele imaginii pe care şi-a construit-o se ascunde o mare dramă, despre care artistul a vorbit de curând. Mai exact, el a dezvăluit că mama lui a murit, poate de supărare, la scurt timp după ce şi-a îngropat fiica, pe sora cea mare a lui Ştefan.

 

 
„O pierdusem pe sora mea, cea mai mare. Care – eu aşa spuneam – a fost cea mai bună dintre noi, dintre cei patru copii. Un suflet deosebit. Şi un părinte când îşi pierde copilul, este cea mai mare tragedie. Şi cred că mama a suferit şi, uşor, uşor, s-a stins. În două săptâmâni s-a topit”, mărturisiea Ştefan Hruşcă într-un interviu pentru un post de televiziune.
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies