Cea mai mare surpriza! Monica Anghel vrea la Exatlon! Ce a spus cunoscuta cantareata despre acest lucru EXCLUSIV

Monica Anghel ar fi vrut sa mearga la Exatlon! Ce a oprit-o pe marea cantareata sa ajunga in Republica Dominicana.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, Cornelia Ionescu

Fenomenul Exatlon a cuprins intreaga Romanie! Daca peste 10.000 de oameni s-au inscris in tabara “razboinicilor” pentru a ajunge in Republica Dominicana, ei bine, exista si faimosi care si-ar fi dorit sa participe la concurs!

Monica Anghel ar fi vrut sa mearga la Exatlon! Spatele a tradat-o.

In mod surprinzator pentru unii, Monica Anghel este una dintre vedetele cu greutate care ar fi vrut sa fie prezenta in show.

Cantareata a declarat, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro ca si-ar fi dorit sa fie la fata locului, dar o mare problema de sanatate a tinut-o pe loc.

Monica Anghel ar fi vrut sa mearga la Exatlon, pentru ca iubeste jocul, competia si provocarile.

"Eu am urmarit cu mare atentie aceasta emisiune si va felicit pentru ea. Este interesanta, educativa si o urmaresc impreuna cu fiul meu. Exatlon nu este doar o competitie sau un show de televiziune, oamenii aia sunt pusi in situatii grele, stau in conditiile acelea de stres si incearca sa-si depaseasca limitele, iar ce se intampla acolo este nemaipomenit. Va felicit din suflet pentru emisiunea Exatlon pe care o faceti la Kanal D. Si pe mine m-ar fi batut gandul sa particip daca nu as fi avut o interventie pe coloana. Bineinteles daca m-ati fi acceptat la preselectii...Daca nu, nu. (rade). Bafta multa cu noua editie Exatlon, eu o sa fiu acolo, pe receptie", a declarat Monica Anghel, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: