Cea mai puternică rugăciune de Sfântul Andrei! Te ajută să-ţi recapeţi sănătatea şi te fereşte de rele

Pe data de 30 noiembrie îl prăznuim pe Sfântul Apostol Andrei. În această zi sfântă trebuie să punem grâul la încolţit, obicei care este foarte respectat de creştini.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Anual, pe data de 30 noiembrie, creştinii îl prăznuiesc pe Sfântul Apostol Andrei, cel care ar fi fost întâiul ucenic al lui Ioan Botezătorul, care i-ar fi recomandat să-l urmeze pe Iisus Hristos. Rugăciunea către Sfântul Apostol Andrei te va ajuta să scapi de boli, să-ţi recapeţi sănătatea, dar şi să te ferească de rele.

„Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis şi s-a făcut făptura, nu

întoarce dumnezeiasca Ta faţă de la noi cei păcătoşi, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică şi înfricoşătoare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre pe care în toată ziua, cu nesocotinţă, în chip nenumărat le săvârşim. Noi suntem păcătoşi şi pătimaşi, netrebnici şi plini de răutate, iar Tu eşti izvorul vieţii şi al milostivirii; nu ne lăsa, Doamne; nu trece rugăciunea noastră, a păcătoşilor, nici nu răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci, pentru că nu suntem vrednici a câştiga prin sârguinţa cea de toate zilele milostivirea Ta, dăruieşte-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv. Pentru rugăciunile Apostolului Tău Andrei, dăruieşte-ne nouă sănătate şi viaţă ferită de toată răutatea. Pentru pomenirea lui cea de azi ne întăreşte cu darul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor noastre, cu bucurie să lăudăm prăznuirea lui şi să slăvim preasfânt numele Tău, în vecii vecilor. Amin", este rugăciunea pe care trebuie să o rosteşti. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Monica Roşu, primul mesaj după ce a plecat din Republica Dominicană! Nu s-a întors în România: „Voi avea ocazia să vorbesc mai multe”

Restricţii de 1 Decembrie! Zonele vizate

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a spus Adelina Pestrițu despre logodnica lui Speak

Nu mai cumpărați aceste măști! Alertă de ultimă oră. Nu sunt bune de nimic. Ce scrie pe ambalaj

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul pare rupt dintr-un film

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies