Vedete

Cea mai tare fotografie cu Pavel Bartos la teatru! Iata cum a fost pozat!

Actorul Pavel Bartos a fost prins pe picior gresit si fotografiat de catre colegii sai de teatru in timp ce tragea un pui de somn, la locul de munca!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Cea mai tare fotografie cu Pavel Bartos la teatru! Iata cum a fost pozat!icon photo

Cu atatea proiecte in derulare, in televiziune si la teatru, Pavel Bartos nu-si mai vede capul de treburi. Programul sau de lucru este unul de-a dreptul infernal. (Pavel Bartos se lanseaza in moda) 

Atat in perioada filmarilor show-urilor “Romanii au talent!” si “Vocea Romaniei”, pe care el le prezinta, cat si in restul anului cand Bartos joaca in mai multe spectacole de teatru.

Zilele trecute, oboseala si-a spus cuvantul si profitand de un moment de ragaz, Pavel Bartos a cedat si a tras un pui de somn la locul de munca. Obosit din cale afara, actorul s-a lungit pe o canapea de doua persoane existenta in cabina sa, a prelungit-o cu un scaun, pe care si-a intins picioarele si o perna sub cap si...a plecat in lumea viselor.

Pe post de patura, actorul a folosit un halat din recuzita unui spectacol.

Amuzati de priveliste, colegii au imortalizat momentul intr-o fotografie, pe care Bartos a postat-o ulterior pe contul sau de socializare, semn ca nu s-a suparat. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune