Vedete

Cea mai tare fotografie cu Pavel Bartos la teatru! Iata cum a fost pozat!

Actorul Pavel Bartos a fost prins pe picior gresit si fotografiat de catre colegii sai de teatru in timp ce tragea un pui de somn, la locul de munca!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Cea mai tare fotografie cu Pavel Bartos la teatru! Iata cum a fost pozat!icon photo

Cu atatea proiecte in derulare, in televiziune si la teatru, Pavel Bartos nu-si mai vede capul de treburi. Programul sau de lucru este unul de-a dreptul infernal. (Pavel Bartos se lanseaza in moda) 

Atat in perioada filmarilor show-urilor “Romanii au talent!” si “Vocea Romaniei”, pe care el le prezinta, cat si in restul anului cand Bartos joaca in mai multe spectacole de teatru.

Zilele trecute, oboseala si-a spus cuvantul si profitand de un moment de ragaz, Pavel Bartos a cedat si a tras un pui de somn la locul de munca. Obosit din cale afara, actorul s-a lungit pe o canapea de doua persoane existenta in cabina sa, a prelungit-o cu un scaun, pe care si-a intins picioarele si o perna sub cap si...a plecat in lumea viselor.

Pe post de patura, actorul a folosit un halat din recuzita unui spectacol.

Amuzati de priveliste, colegii au imortalizat momentul intr-o fotografie, pe care Bartos a postat-o ulterior pe contul sau de socializare, semn ca nu s-a suparat. 

 

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune