Ceaiuri naturale pentru potență

Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru potență. Băuturile naturale pentru probleme de erecție

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Ceaiuri naturale pentru potență


In articol:

Bărbații se pot confrunta cu probleme erectile din diverse cauze. Unii acuză stresul de zi cu zi, alții au dezechilibre hormonale sau iau anumite medicamente care au efecte adverse ce îi împiedică să aibă o activitate sexuală corespunzătoare. Cercetătorii susțin că aproximativ 90 la sută dintre bărbații care au probleme cu potența se confruntă, de fapt, cu probleme psihologice (stres, anxietate, lipsa încrederii în propria persoană, diverse fobii sau temeri). Dacă problemele cu erecția persistă, chiar și după tratarea cu ceaiuri, trebuie să apelați la medici specialiști.

Ceaiuri naturale pentru potență: ceaiul verde

Ceaiuri pentru probleme erectile. Ceaiul verde este foarte bun pentru a trata problemele de potență. Această băutură este ideală pentru bărbații care se confruntă cu disfuncții erectile. Ceaiul verde este puternic energizant și revitalizant. Consumat cu regularitate, îmmbunătățește viața sexuală, crește apetitul sexual și virilitatea.

Ceaiuri naturale pentru potență: ceaiul de busuioc

Ceaiuri bune pentru erecție. Ceaiuri pentru potență. Busuiocul este una dintre plantele folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru a trata problemele de potență. Ceaiul de busuioc este un afrodisiac puternic, care nu doar că tratează problemele erectile, ci previne și o altă problemă care le dă mari bătăi de cap bărbaților: ejacularea prematură. Busuiocul stimulează producerea hormonilor sexuali, dar stimulează și sistemul nervos.

Citeste si: Cum îți poți crește performanțele sexuale, cu viagra naturală

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Cele mai bizare 15 intrebari despre sex si raspunsul oferit de sexologi

Citeste si: De ce se masturbeaza copiii si ce poti face tu?

În cazul disfuncțiilor erectile, sfatul specialiștilor este să se consume două-trei căni de ceai de busuioc pe zi.

Ceaiuri naturale pentru potență: ceaiul de ghimbir

Pe lista ceaiurilor naturale bune pentru potență la loc de cinste se află ceaiul de ghimbir.

Ghimbirul are proprietăți care tratează impotența, crește apetitul sexual și previne ejacularea prematură. Un aliat de nădejde al bărbaților care nu pot să aibă erecție, ceaiul de ghimbir îmbunătățește vizibil viața sexuală și performanțele în dormitor.

Citeste si: Impotența este cauzată de femei. Fustele scurte și decolteurile adânci au efecte grave asupra sănătății bărbaților

 

Ceaiuri naturale pentru potență: ceaiul de ginseng

Ceaiuri pentru probleme erectile.  Ceaiul de ginseng este bun pentru potență. Consumată timp de două săptămâni pentru a trata discuncțiile organului sexual (nu mai mult de 150 de mililitri pe zi), această băutură revitalizează și stimulează circulația sanguină. Ginsengul este o plantă cu proprietăți energizante și stimulante. Acest ceai menține echilibrul hormonal și crește potența, îmbunătățind viața sexuală.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate