Cel mai bogat rrom din ţară i-a făcut un cadou fabulos soţie sale! Puiu Englezu i-a cumpărat un BMW pe care a pus un buchet de trandafiri! FOTO

Rudele şi amicii au aflat că cel mai bogat rrom din ţară i-a făcut un cadou fabulos soţie sale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că că cel mai bogat rrom din ţară i-a făcut un cadou fabulos soţie sale. Puiu Englezu are o avere uriaşă, greu de estimat, făcută din afacei cu fier vechi. Acesta are o vilă uriaşă în Hunedoara, pe care amicii au comparat-o cu Catedrala San Pietro, gardurile fiind suflate cu aur, la fel ca mobila din interior.

Citeste si: Nicolae Guta a fost ingropat in bani de Versace, fiul lui Puiu Englezu! Bancnotele de 50 si 100 de euro au fost date la foc automat! VIDEO

Citeste si: Cel mai bogat rrom din tara are un nepot mai tare decat el! Pustiul conduce o masina suflata cu aur si are alti trei bolizi de lux in curtea vilei!

Citeste si: Dupa ce l-a umilit pe Nicolae Guta cu bogatia sa, Puiu Englezu l-a complexat si pe Mos Craciun! Cel mai bogat rrom si-a numarat teancurile cu bancnote de lire sterline langa brad!

Cel mai bogat rrom din ţară i-a făcut un cadou fabulos soţie sale. Puiu Englezu poartă o cravată din aur

Puiu Englezu s-a remarcat şi prin bijueriile purtate de el si femeile din familie, cea mai de preţ fiind o cravată din zale de aur, pe care a etalat-o şi la o nuntă la care a cântat Nicolae Guţă, unul din prietenii săi apropiaţi. (vezi cum arată vila lui Puiu Englezu)

fara descriere

Cel mai bogat rrom din ţară i-a făcut un cadou fabulos soţie sale. Maşina costă aproape 80.000 de euro

Recent, cel mai bogat rrom din ţară i-a făcut un cadou fabulos soţie sale. Puiu Englezu i-a oferit acesteia un superb BMW X6 alb, al cărui preţ este de aproximativ 80.000 de euro. Romantic din fire, Puiu Englezu a pus un buchet de trandafiri pe capotă şi s-a fotografiat alături de partenera sa de viaţă şi de cadoul luxos pe care l-a oferit.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate