Cel mai controversat subiect despre creşterea copiilor! Ce spun Victor Slav, Cătălin Cazacu, Andreea Bănică şi Daniel Buzdugan

Unul dintre cele mai controversate subiecte legate de creşterea copiilor este dacă ar trebui să deţină telefoane sau nu.

Autor: M. B.
 
Unul dintre cele mai controversate subiecte legate de creşterea copiilor este dacă ar trebui să deţină telefoane sau nu. Vedetele au şi ele acasă aceleaşi discuţii cu micuţii lor pe care le au majoritatea familiilor de la noi din ţară şi chiar din lume. Copiii vor să aibă telefoane mobile de la vârste din ce în ce mai fragede, iar fiecare părinte decide care este momentul potrivit pentru a îndeplini această dorinţă.
 
 
Unul dintre subiectele deschise la „Vulturii de noapte” a fost chiar acesta, mai ales că în prag de sărbători micuţii pregătesc liste întregi de cadouri pe care vor să le primească de la Mos Crăciun. Şi Sofia, fiica Andreei Bănică, îşi doreşte să primească în dar un telefon mobil. 
 
„Eu zic „E na! Taică-tu te-a fascinat cu telefonul când ţi l-a dat, eu nu voiam să-ţi dau”. Are nouă ani şi eu zic „Nu ştiu, vezi cu Moşul”, a povestit cântăreaţa.
 
„A mea are doi ani şi spune „Fon, vreau fon” şi ia telefonul şi face ce vrea, îşi pune ce vrea ea”, a povestit şi Victor Slav despre fiica pe care o are cu Bianca Drăguşanu. 
 
 
„Un părinte când e slab în faţa instinctelor copilului, îi va da toate dulciurile din lume să se îmbolnăvească.
Dacă ştii să îi spui de ce nu e bine să ai telefon... Dragi părinşi care vă uitaţi la emisiunea asta, nu cedaţi!”,
a intervenit Daniel Buzdugan.
 
„Eu am încercat asta pe copilul meu şi am fost foarte sobru cu el. Am încercat, sunt la al patrulea telefon”, a povestit şi Cătălin Cazacu despre băieţelul lui.
 
„I-am dat fetiţei un telefon de pe care doar putea suna şi zice „Ce să fac cu el? Eu vreau internet””, a mai povestit Buzdugan. 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 7 decembrie. Yamato Zaharia a fost eliminat! A plecat cu zâmbetul pe buze şi a lansat o provocare colegilor de echipă

Exatlon 7 decembrie. Faimoşii au pierdut jocul de protecţie! Primele reacţii ale Războinicilor, după o nouă victorie: ”Iulian şi cu Alin trebuie să fie în finală”

Exatlon 7 decembrie. Accidentare gravă pentru Alin Andronic! Nu mai poate concura: „I s-au dus şansele să câştige”

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Doliu uriaș în lumea muzicii! A murit în somn, la doar 45 de ani. Toţi românii i-au fredonat melodiile

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Rusia vrea să cucerească și America de Sud. Anunțul aduce o schimbare majoră în lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies