Cel mai cumplit moment din viata Ilenei Ciuculete! In timp ce canta la o nunta in Serbia, interpreta a aflat ca tatal ei a facut infarct si a murit!

Ileana Ciuculete a avut o relatie speciala cu tatal ei, care a disparut prematur.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Ileana Ciuculete a murit marti seara, la 65 de ani, iar mama sa a implinit 86 de ani, doua zile mai tarziu, strigandu-si durerea la capataiul fiicei sale. Cantareata de muzica populara avea o relatie excelenta cu mama sa, la fel cum avusese si cu tatal, decedat prematur.

Intrebata, la un momnet dat, care a fost cel mai greu moment din viata ei, Ileana a marturisit: "Când l-am pierdut pe tata. A fost o lovitură neaşteptată, mai ales că era perfect sănătos. Dar a făcut infarct. Eram la o nuntă în Serbia şi fratele a venit după noi să ne anunţe... a fost un şoc...”.

De altfel, Ciuculete a dezvaluit ca a fost un copil binecuvantat de dragostea parintilor. "Mă iubeau foarte mult, mai ales tata. Când pleca undeva, chiar dacă nu avea un ban în buzunar, tot îmi aducea ceva, o bomboană cât de mică. În copilărie tânjeam foarte mult după rochiţe, că trebuia să mă prezint la cântări, care în perioada aceea erau destul de dese. Dar pentru rochiţe trebuia să aştept Paştele, ziua mea ori Crăciunul, iar chestia asta m-a disperat... De aceea am o fobie teribilă pentru zilele acestea. Chiar şi acum, când mă întreabă cineva „ce cadou aţi primit de Crăciun?”, parcă mi se zgribuleşte pielea”, marturisea Ileana Ciuculete.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate