Vedete

Cel mai mare regret al lui Florin Piersic. Plange cand vorbeste despre mama lui. "Nu am apucat sa-i ofer viata frumoasa pe care o merita"

Florin Piersic (81 ani) este un om vesel, cu simtul umorului, care umple orice incapere cu energia si talentul lui. Foarte rar aluneca pe panta tristetii, cel mai des lacrimile curgandu-i cand vorbeste despre mama lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Exuberant, carismatic, simpatic si un orator fara pereche, protagonistul nostru ar putea sa inveseleasca oricand chiar si cel mai trist auditoriu.

Cel mai mare regret al lui Florin Piersic. Plange cand vorbeste despre mama lui. "Nu am apucat sa-i ofer viata frumoasa pe care o merita"icon photo

Foarte putine lucruri il fac pe maestru sa cada prada melancoliei pentru cateva clipe. Acesta lacrimeaza de fiecare data cand vorbeste despre mama sa, pe care a respectat-o si adorat-o, si despre sacrificiile pe care cea care i-a dat viata le-a facut ca sa il poata intretine dupa ce tatal lui a fost arestat.

Mama a trebuit sa accepte drumul acelui destin chiar si atunci cand tatal meu, care a fost arestat politic in 1852, a fost tinut trei ani si jumatate la Jilava, la Bragadiru, in inchisorile comuniste. A fost ingrozitor comunismul asta. Cand a murit Stalin, multi au fost eliberati, printre ei a fost si tatal meu. Eu am asistat la toata suferinta mamei mele care, ca sa ma intretina la Cluj, la liceu –era de o bunatate cum rar a fost dat, stiu ca toate mamele sunt bune, dar EA era ca o sfanta- lucra la un razboi de tesut in casa. Si o vedeam noaptea cateodata la 3, la 4, cand ma trezeam si simteam ca nu e langa mine, ma duceam in bucatarie spunandu-i: “Hai, mama, sa te culci”. “Lasa, vin imediat”, spunea ea. Facea saluri, fulare pentru artistii de la opera ca sa castige niste bani, sa ma poata intretine. Imi pare rau ca nu am apucat sa-i ofer viata frumoasa pe care o merita”, declara maestrul pentru vipmagazin.md, in urma cu ceva timp.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune