Vedete

Cel mai mare scriitor roman in viata, desfiintat de Andrei Gheorghe: „Sunt unele carti pe care le citesti cu greu si le marai citindu-le. Eu scriu mai bine decat Cartarescu”

Mircea Cartarescu este considerat drept cel mai mare scriitor roman al epocii sale, dar Andrei Gheorghe nu i-a apreciat opera.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Cel mai mare scriitor roman in viata, desfiintat de Andrei Gheorghe: „Sunt unele carti pe care le citesti cu greu si le marai citindu-le. Eu scriu mai bine decat Cartarescu”
icon photo

Nici cel mai mare scriitor roman, Mircea Cartarescu, nu a scapat de criticile lui Andrei Gheorghe, recunoscut pentru parerile sale directe, care nu au menajat niciodata. Intr-un interviu acordat site-ului bookblog.ro, Gheorghe a vorbit despre pasiunea sa pentru lectura, dar a marturisit ca nu este impresionat de Mircea Cartarescu, cel mai in voga scriitor roman. (vezi ce pensie alimentara a platit Andrei Gheorghe dupa divortul de prima sotie)

Cel mai mare scriitor roman. Andrei Gheorghe a spus despre Mircea Cartarescu ca e scriitor din Drumul Taberei

Intrebat cum i s-a parut romanul „Orbitor”, cel mai cunoscut al lui Cartarescu, Andrei Gheorghe a raspuns: „Nu mi-a plăcut. Sunt unele cărţi pe care le citeşti cu greu şi le mârâi citindu-le. Mircea Cărtărescu este un scriitor din Drumul Taberei, şi nu este o observaţie negativă. Poate-s cosmopolit. Poate pentru că Drumul Taberei e lângă mine şi tot umblu pe acolo şi nu mi se pare nimic mistic, magic, misterios. Eu scriu mai bine decât Cărtărescu”.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune