Vedete

Cel mai mare secret din viața lui Fuego! De unde vine numele care l-a consacrat

Fuego a dezvăluit de unde vine numele său, dar și alte secrete neștiute din viața sa. Artistul are o poveste de viață care ar putea bate orice film

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Fuego a fost invitatul Mădălinei Lambrinoc la „Teo Show”. Ciprian Surugiu a vorbit despre câteva lucruri neștiute din viața lui.

Artistul a răspuns celor mai incomode întrebări. Una dintre ele a fost legată de fanii săi. Iată ce a primit Fuego de-a lungul timpului de la fanele sale:

„Vin tot felul de admiratoare. Am primit o oală de sarmale, dulciuri. Cel mai penibil a fost când am căzut sub scenă”, a dezvăluit amuzat Fuego.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, de nerecunoscut în urmă cu șase ani! Câte operații estetice are

Citeste si: Mihaela Moise, nuntă și botez în aceeași zi! Cum i-a surprins pe invitați

Citeste si: Eliminare din echipa Razboinicilor! Mihaela Popescu a parasit competitia „Exatlon”, dupa duelul cu Iulia Aradi

Pe cine nu poate uita Fuego niciodată!

 

Artistul și-a adus aminte și de familia sa. În ultimii ani, acesta și-a pierdut tatăl și bunica, doi oameni care l-au format și l-au ajutat să fie cine este astăzi. Fuego nu îi poate uita pe aceștia.

„Pe tata îl voi iubi mereu. Am fost crescut cu muzică și cu arta în casă. Eu iubesc. Când s-a scris că am murit, am zis că mor pe loc. Am împodobit un brad cu o macara, la o instituție. Eu am pus steaua din vârful bradului. Eu nu am nicio operație și nu cred că voi face vreodată. Eu o să arăt mai tânăr decât sunt. Nu arăt a 43 de ani, arăt ca un copil. Bunica îmi lipsește cel mai mult. Ea mi-a dat numele Ciprian. Port numele Ciprian ca pe al fiului Irinei Loghin și al lui Ciprian Porumbescu. Fiul doamnei Irina Loghin este mai mare decât mine cu două luni.

Mă afectează glumele de prost gust. Însă unele sunt extrem de bune. Spre exemplu: „Toată lumea se trage din maimuță, numai Fuego din maimuță”.