Cel mai scump adevăr! Emily Bughelea: ”Voi plăti despăgubirile, dacă e nevoie”! Ce spune asistenta despre procesul care urmează dezvăluirilor din cazul cazul ”Vulpița bătută de Viorel”

Emily Burghelea susține că este dispusă să plătească despăgubirile pe care postul de televiziune la care lucra i le-ar putea cere, în scandalul ”Vulpița bătută de Viorel”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Emily Burghelea duce lupta cu televiziunea de la care a demisionat la un alt nivel. Fosta sistentă spune că nu se simte intimifată de amenințările fostului angajator, că va plăti despăgubiri pentru că a stricat imaginea postului, și spune că dacă av fi nevoie, e va plăti. Și aici vorbim despre despăgubiri de zeci până la sute de mii de euro. Emily Burghelea a demisionat după ce a dezvăluit în direct că Vulpița este bătută de Viorel iar echipa emisiunii îl acoperă pe acesta.

Emily Bughelea: ”Voi plăti despăgubirile”! Contractul e contract

”Am văzut că toată lumea vorbește despre faptul că sunt așa zis bună de plată, o să vorbesc depsre chestia asta și o să vă dau toate detaliile în foarte scurt timp. Dacă cei care spun adevărul trebuie să plătească, eu o să plătesc”, a explicat Emily Burghelea într-un story pe contul ei de Instagram.

Citeste si: A fost dezvăluit cel mai bine ascuns secret al lui Vladimir Putin. Cutremur la Kremlin - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Conform unor surse, Emily Burghelea are prevăzută o clauză în contract care ar trebui s-o oblige să nu divulge lucruri din culisele emisiunii nici măcar după ce acesta a fost reziliat. Clauza ar fi una executorie, iar în cazul în care aceasta este încălcată, procedura de executare este una relativ simplă.

Citeste si: În plin scandal cu Emily Burghelea, a ieșit la iveală cel mai mare secret al Vulpiței. Chiar ea s-a dat de gol în emisiune

Citeste si: Vecinii din Blăgești, detalii halucinante: „Veronica era bătută constant de Viorel, înjurată, jignită. Era mai tot timpul plină de vânătăi”

Citeste si: Ipoteza care răstoarnă cazul asistentei demisionare! Viorel ar fi fost îndrăgostit de Emily Burghelea! Mirela Vaida a aflat, iar lucrurile au devenit urâte

Emily Bughelea: ”Voi plăti despăgubirile”! Câți bani i se cer?

”Emily Burghelea va fi dată în judecată după demisia de la Acces Direct. Toți cei de acolo sunt supărați că Emily Burghelea a făcut dezvăluiri incredibile despre situația Vulpiței, despre faptul că, în spatele camerelor, Vulpița era bătută și că nimeni nu spunea nimic. Iar faptul că Emily a spus, în direct ce se petrece, că a făcut acele vloguri în care a dezvăluit, cu lux de amănunte, ce se petrece între Vulpița și Viorel, cum Vulpița este agresată, după ce a demontat acuzațiile care i-au fost aduse susținând că foștii ei colegi mint, i-a iritat la maximum pe șefi. Vor să o dea în judecată, iar prin contract, fiind vedetă, poate să ajungă să plătească daune între 50.000 și 300.000 de euro”, a declarat o sursă pentru WOWbiz.ro.

Emily Burghelea nu pare însă intimdată de apariția unor astfel de sume. Se pare că tânăra provine dintr-o familie destul de potentă financiar, care este alături de ea în acest scandal legat de Vulpița și Viorel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Doliu imens în lumea filmului! Unul dintre cei mari actori ai lumii a murit. Fanii vor plânge

Dramă uriașă pentru Mirela Vaida! Aceasta a pierdut doi copii. Mărturii din infern

Mirela Vaida, reacție halucinantă după ce Emily Burghelea și-a dat demisia în direct: „Au rămas muți cameramanii, a făcut-o cu ou și cu oțet”

Emily Burghelea, dovada că nu a fost dată afară! „Mi-am dat demisia. Am spus și în direct, dar m-au tăiat”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies