Cele 70 de milioane de euro produse de Cristi Borcea din închisoare sunt o mare minciună! Câți bani a câștigat, de fapt, Borcea, de pe urma fermei de 4.000 de hectare!

Cristi Borcea ar fi câștigat 70 milioane de euro în perioada cât a fost închis, conform lui Dumitru Dragomir.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Cristi Borcea ar fi câștigat 70 milioane de euro în cei 5 ani în care a stat la închisoare. „Borcea a făcut 70 de milioane de euro cât timp a fost în pușcărie! Sper să nu se supere pe mine pentru că spun asta. Dar nu cred că se mai întoarce în fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Telekom Sport. (vezi ce se întâmplă cu iahtul de lux al lui Cristi Borcea)

Citeste si: Cristi Borcea, terorizat in inchisoare! Ce i se intampla in fiecare zi la puscarie, a recunoscut chiar el

Citeste si: Disperat că se va infecta cu coronavirus, Cristi Borcea și-a cumpărat mii de teste! Are cât pentru un spital întreg! Cine l-a dat de gol

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Valentina Pelinel şi-a îngrozit soţul: „Arătam ca o purcică. Mi-a zis că el mă iubeşte oricum, dar totuşi...”

Borcea a fost încarcerat în două rânduri, între martie 2014 și iulie 2018 și între februarie 2019 și noiembrie 2019, după copndamnările primite în Dosarul tranferurilor și în Dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța și Mamaia. La începutul acestui an, Cristi Borcea a investit în ferma de 4.000 de hectare pe care prietenul Gigi Nețoiu a făcut-o în Cetate, din județul Dolj. Dumitru Dragomir spune că a fost la fermă și a dat detalii despre investiția lui Borcea.

fara descriere

Citește CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate